24.08.2022
Jennifer Lopez a purtat o rochie de 2 milioane de dolari la nunta sa! Vezi cum a aratat aceasta, dar si celelalte doua tinute realizate de Ralph Lauren - FOTO

La unul dintre cele mai importante evenimente din viata sa, nuna cu Ben Affleck, Jennifer Lopez a ales 3 tinute absolut speciale. Vezi in articolul de mai jos care au fost acestea.

Nunta magnifica a lui Jennifer Lopez si Ben Affleck a devenit unul dintre cele mai cunoscute si anticipate evenimente ale anului. In primul rand, indragostitii au organizat o ceremonie privata la Las Vegas, inconjurati de cei dragi, iar ulterior au organizat o sarbatoare magnifica.

Bineinteles, unul dintre cele mai speciale detalii pe care publicul si-a dorit sa-l cunoasa au fost chiar rochiile si tinutele pentru care a optat diva.

Jennifer Lopez intr-o rochie de mireasa

In buletinul ei de informare, Jennifer a spus clar ca de fapt are trei rochii de mireasa. Si fiecare dintre ele a fost cusuta exclusiv pentru ea de designer-ul Ralph Lauren. Pe prima dintre ele am vazut-o in pozele paparazzilor - o rochie alba cu spatele deschis, maneci scurte si o coada de sirena incredibil de frumos realizata.

Nu are limite! Prima femeie din Moldova care a urcat pe muntele Everest, Olga Tapordei, a cucerit si cel mai inalt varf din Europa: „Uitati-va cat este de frumos” - FOTO/VIDEO

Rochie de mireasa Jennifer Lopez

Pentru a doua creatie, Jennifer de asemenea a tinut sa-si puna in evidenta silueta. In loc de efecte complexe, de data aceasta a optat pentru tesaturi alese si alte detalii din strasuri. 

Rochie de mireasa Jennifer Lopez

A treia rochie nu a avut deloc voal. In schimb, tinuta eleganta a fost decorata cu numeroase margele de diferite marimi realizate din perle care aratau pur si simplu uimitor. 

Rochie de mireasa Jennifer Lopez

Designer-ul Elena Bivol a devenit mama pentru a doua oara! Vezi primele imagini cu baietelul sau - FOTO

Intre timp, jurnalistii si-au dat seama deja care este costul aproximativ al rochiilor de mireasa couture care au fost personalizate pentru Jennifer. „Pe cont propriu, aceste rochii costa aproximativ 500.000 de dolari fiecare. Cu toate acestea, nu tin cont de costul cristalelor si perlelor cu care au fost decorate ”, a mentionat expertul. In opinia sa, primele doua tinute au costat aproximativ un milion de dolari fiecare. Dar pretul pentru o rochie cu siruri de perle poate ajunge la doua milioane de dolari.

Articole din aceeasi categorie