28.06.2022
Megan Fox nu mai este bruneta! Vezi pentru ce culoare neobisnuita a optat vedeta - FOTO

Recent Megan Fox si-a insotit iubitul la premiera noului sau film la New York. 

Premiera filmului „Machine Gun Kelly Life In Pink” a fost o ocazie perfecta pentru marca o aparitie de neuitat a unuia din cele mai controversate cupluri de la Hollywood.

Pentru eveniment Megan si-a schimbat culoarea parului, actrita a aparut in fata publicului cu parul roz deschis. De asemenea aceasta a ales sa poarte o rochie crem cu bretele de la brand-ul „Nesni Dojaka”. 

Logodnicul ei a ales un pulover decupat roz, cu elemente albastre, care i-a pus in evidenta abdomenul tatuat. 

Vrei sa inveti limba engleza usor si intr-un mod interactiv? Alege cursurile de la Oratorica pentru a obtine un rezultat pe masura asteptarilor: „Suntem prieteni cu studentii nostri” - VIDEO

Megan si Coulson au inceput sa formeze un cuplu dupa ce au lucrat impreuna la filmul lui Randall Emmett „Midnight in the Cereal Field”.

Relatia dintre vedete a devenit cunoscuta in iulie 2020. In aceasta Iarna, cantaretul i-a facut o cerere in casatorie actritei, iar acum cuplul se pregateste de nunta.

Varianta in limba engleza a piesei „Trenuletul” a devenit virala pe TikTok! Vezi cum suna melodia in interpretarea cantaretei Dara, dar si cat de mult a apreciat publicul strain piesa - VIDEO

Articole din aceeasi categorie