26.10.2022
Decizia surprinzatoare luata de Gina Pistol. Ce a marturisit public prezentatoarea

Gina Pistol este printre cele mai indragite prezentatoare TV din showbiz-ul autohton.

Gina Pistol este printre cele mai indragite prezentatoare TV din showbiz-ul autohton, care se bucura de atentia unei mari comunitati de fani cu care are o legatura foarte apropiata.

Vedeta Antena 1 a vorbit recent pe contul ei de Instagram despre deciziile pe care le-a luat pe plan personal si schimbarile pe care vrea sa le faca in viata ei.

Gina Pistol a marturisit ca este foarte fericita de cand a devenit mamica, dar este constienta de schimbarile care s-au produs in viata ei de cand s-a nascut Josephine, asa ca isi propune sa faca unele modificari in stilul ei de viata.

Georgina Rodriguez s-a apucat de un nou sport. Iubita fotbalistului Cristiano Ronaldo, surprinsa luand lectii de arte martiale mixte - VIDEO

„Mai avem cateva zile de auditii si sper sa rezist pana la final. Simt ca o iau prin papusoi cu mintea, trupul si sufletul. M-am oprit la farmacie saptamana trecuta si mi-am luat o punga de suplimente si ma ajuta un pic. Parca ma simt putin mai bine fizic. Si psihic. Doamne, ma mai uit pe pagina, ca nu ma uit la televizor, n-am mai deschis televizorul de cand eram mica, si vad pozele din primavara. Eu atunci credeam ca sunt ok, ca sunt intr-o forma fizica nu chiar de invidiat, dar mi se parea ca sunt ok, fata de cum am fost”, a povestit prezentatoarea, dezvaluind astfel si ca in acest moment au loc auditiile pentru un nou sezon al emisiunii Chefi la cutite.

Vederea imaginilor de la emisiunile filmate in primavara acestui an au determinat-o pe Gina Pistol sa ia unele decizii, precizand ca isi doreste sa aiba mai multa grija de corpul sau pentru a reveni la forma fizica de invidiat pe care o avea inainte de a ramane insarcinata.

La fel de frumoase si fara coroane! Vezi cat de mult s-au schimbat castigatoarele titlului „Miss Moldova” din 2005 si pana in prezent - FOTO

„Dar acum, uitandu-ma la mine, ah, ce voinica eram, vai de mine! Gata, numai! De la anul ma apuc de antrenamente. Am zis ca eu nu-mi fac planuri de viitor, doar ca la anu’ vreau sa am mai multa grija de mine, de minte, de trup si de sufletul meu, pentru ca eu, ca sa fiu asa cum ma stiu cei dragi, cum ma stiu oamenii, trebuie sa fiu un pic in echilibru cu mine si cu tot ce se intampla in jurul meu. Ca sa fii o mama buna, o iubita buna, o sora buna si o prietena buna trebuie sa fiu un pic in echilibru cu mine. Si trebuie sa ma apuc de sport, ca mie imi face bine. Ma ajuta sportul. Mult. Trebuie sa fac si terapie, vreau sa calatoresc mai mult prin tara. Mi-e dor de natura, pe mine ma incarca natura. Si nu stiu, vreau sa fac mai multe asa, pentru mine, pentru fiica mea, pentru Andrei, pentru familia mea. La anul o sa fiu: new year, new me.”, a declarat Gina Pistol, pe contul personal de Instagram.

Articole din aceeasi categorie