17.02.2024
Theo Rose si Anghel Damian, surprinsi in ipostaze romantice. Cum petrec cei doi la Dubai - FOTO

Theo Rose si Anghel Damian au impartasit gesturi romantice in timpul vacantei din Dubai.

Theo Rose si Anghel Damian au ales sa isi petreaca vacanta in Dubai, unde se distreaza de minune la festival. Contrar asteptarilor, cei doi s-au afisat foarte afectuosi unul fata de celalalt in public. De obicei, cantareata si regizorul prefera sa isi pastreze relatia de dragoste departe de privirile indiscrete.

Theo Rose si Anghel Damian, gesturi romantice in vacanta

Recent, artista de 26 de ani a dezvaluit ca planuieste sa plece in vacanta, o practica obisnuita printre artisti la inceputul anului, dupa o perioada agitata de Sarbatori. Ea si partenerul ei au optat pentru Dubai ca destinatie, un loc preferat in acest an de multe personalitati din industria de divertisment romaneasca.

Fashion Alchemy - by Evgheni Hudorojcov: Cum sa alegi rochia de mireasa perfecta - FOTO

Theo Rose si Anghel Damian sunt recunoscuti ca fiind unul dintre cuplurile adorate din showbizul roman, dar aleg sa isi pastreze relatia de dragoste departe de lumina reflectoarelor, evitand sa impartaseasca cu fanii detalii sau imagini ale vietii lor impreuna. Cu toate acestea, intr-o rara ocazie, artista a decis sa impartaseasca pe retelele sociale un scurt videoclip in care apare alaturi de partenerul ei intr-un moment de afectiune.

La festivalul Untold, Theo Rose a petrecut timp si alaturi de Stefania si Speak, cu care se pare ca s-a distrat nemaipomenit. Artista a impartasit pe InstaStory mai multe imagini de la eveniment, iar una dintre ele a reusit sa surprinda in mod special pe admiratorii sai. Fotografiile o prezinta pe Theo Rose imbratisandu-se si dansand cu Anghel Damian. In timp ce artista priveste spre telefon, afiseaza un zambet fericit. Intr-un instantaneu, regizorul o saruta, un moment capturat de camera foto.

Horoscop 17 februarie 2023. Zodiile care se vor indragosti la prima vedere. Nu stau rau nici la capitolul bani

Cum a reactionat regizorul cand a aflat ca va deveni tata

Desi Anghel Damian alege sa isi mentina viata personala departe de atentia publica, Theo Rose uneori impartaseste detalii private. Invitata la un podcast, artista a descris reactia partenerului sau cand a descoperit ca urmeaza sa devina tata, la doar cateva luni dupa inceputul relatiei lor.

„Am avut un gol in stomac, nu am stiut cum sa ma simt in legatura cu asta. Am avut nevoie de cateva ore, am stat un pic in piscina singura sa ma gandesc cum ma simt eu in legatura cu asta. Daca sunt pregatita, cum o sa fie, ce o sa fie, sa imi fac un scenariu. Pana mi-am dat seama ca lucrurile trebuie lasate sa se intample”, a declarat Theo Rose in podcastul moderat de Anamaria Prodan.

Pe de alta parte, Anghel Damian a primit vestea cu entuziasm si emotie profunda.

„Anghel, in schimb, a fost mult mai luminos in legatura cu situatia lui. Ii dadusera lacrimile cand am iesit cu testul. Doar ca nu a indraznit sa se exteriorizeze pentru ca nu stia cum ma simt eu. Asa ca mi-a dat putin timp sa ma gandesc. Nu era ca si cum as fi facut ceva, nu as fi facut intrerupere de sarcina, era o chestie doar de interior, sa imi revin”, a completat artista.

Sasha Ioan s-a nascut in iunie 2023, marcand venirea pe lume a primului lor copil. De atunci, Theo Rose si partenerul ei sunt in culmea fericirii si se dedica total cresterii copilului.

Articole din aceeasi categorie