10.02.2021
„Cu fesele mele poti sa joci box” De la ce se abtine Dianna Rotaru, dar si ce regim are pentru a avea o silueta de invidiat

Cu gandul la fese bombate, talie de viespe si o senzualitate in bucatarie, Dianna Rotaru se chinuie rau la sala de forta. Lucreaza zi de zi pentru ca aparitia ei la showul culinar Gusturile se discuta sa fie si dulce, dar mai ales piparata.

Citeste si :  Opt ani au asteptat pana au putut sa conceapa un copil. Fertilizarea in vitro a fost solutia, insa acum trec prin momente dificile. „Lupta in fiecare moment sa duca sarcina mai departe. Ma rog la Dumnezeu sa ii aduca acasa sanatosi pe toti trei”

Dupa sarbatorile de iarna unul dintre cele mai populare locuri pentru multe persoane a devenit sala de sport, unde e prezenta si Dianna Rotaru.

Dianna ROTARU, prezentatoare Gusturile se discuta: „Dau jos caloriile, pentru ca la emisiunea asta, Gusturile se Discuta, invitatii nostri gatesc atat de bine incat nu ma pot abtine a nu mananc si eu ceva, asa cate putin. Si putinul ala se pune pe burta si fac niste exercitii pentru abdomen, pentru fese, pentru picioare, asa ca sa fiu in forma.”

Dianna a prezentat si cateva din exercitiile ei preferate, care o ajuta sa se mentina in forma.

Dianna ROTARU, prezentatoare Gusturile se discuta: „Cu fesele mele poti sa joci box.”

Citeste si :  Acum este una dintre cele mai sexy blonde de la noi, dar a trecut prin multe sacrificii pentru asta! „Mancam salata in timp ce altii mancau prajituri langa mine, eram la sala in timp ce altii erau pe canapea.”

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie