25.05.2022
Lady Gaga, de nerecunoscut! Fara hainele “tipatoare” si coafurile extravagante, artista se pierde in multime

Lady Gaga a reusit sa treaca neobservata de fani la cea mai recenta aparitie in public. Insa nu si de ochii vigilenti ai paparazzilor!

Suntem obisnuiti sa o vedem in haine super sexy sau excentrice, pe tocuri de 15 cm sau pe platforme imposibil de inalte, cu coafuri bizare si machiaje extravagante. 

Interpreta ucraineana, Kamaliya a negat noutatea despre faptul ca sotul ei a daruit Ucrainei doua avioane militare: „Trebuie sa ma ascultati atent, atunci cand eu spun ceva”

Oricum, in ultimul an Lady Gaga a inlocuit excentricitatea cu eleganta, mai ales dupa ce a aparut in House of Gucci. Aparitiile ei pe covorul rosu in rochii de gala au fost impresionante.

Insa atunci cand se imbraca modest, Lady Gaga poate trece neobservata.

Nu doar canta, dar si compune versuri! TOP 5 piese pe care Irina Rimes le-a scris pentru alti artisti - VIDEO

Totusi, paparazzii nu se lasa pacaliti. Imbracata intr-o pereche de pantaloni scurti largi, cu un hanorac a carui gluga si-a pus-o pe cap, si incaltata cu pantofi sport, Lady Gaga pare total diferita de persoana pe care ne-am obisnuit sa o vedem pe covorul rosu. De obicei, artista nu iese din personaj nici atunci cand merge pe strada, insa mai face si exceptii.

Gaga a fost surprinsa alaturi de iubitul ei, Michael Polansky, la cumparaturi.

Articole din aceeasi categorie