13.01.2023
Ai auzit-o pe Iuliana Beregoi cum canta live? Interpreta si-a uimit fanii cu vocea sa - VIDEO

Pe langa faptul ca este una dintre cele mai de succes interprete atat din Republica Moldova, cat si din Romania, Iuliana se mai poate mandri si cu o voce divina atunci cand vine vorba de cantat.

Cu siguranta i-ai auzit piesele inregistrate la studio, insa live vocea artistei suna inca si mai bine.

Recent, pe pagina sa de Instagram Iuliana Beregoi a publicat un filmulet in care interpreteaza piesa trupei 3 Sud Est „Focul”.

Si pentru ca a vrut sa-si bucure si mai mult fanii, aceasta a mai interpretat si piesa „Billie Bossa Nova” a indragitei artiste americane, Billie Eilish.

Iuliana Maranciuc isi sarbatoreste ziua de nastere! Cum si-a felicitat iubita solistul trupei Brio Sonores, Dumitru Mitu - VIDEO

Nu intamplator Iuliana a optat in favoarea unui cantec ce ii apartine lui Billie Eilish. Beregoi este o fana inraita a activitatii artistice a interpretei americane.

In luna iulie a anului 2022, Iuliana Beregoi a plecat tocmai pana la Berlin pentru a fi prezenta la concertul lui Billie. „Deci, oficial va zic, sunt cel mai mare fan Billie Eilish.”, a spus moldoveanca la acel moment.

Iuliana Beregoi are peste 1 milion de abonati pe Instagram si este considerata una dintre cele mai talentate interprete din Republica Moldova, dar si de peste Prut. Tanara cantareata a cunoscut popularitate inca de la o varsta frageda.

Indragostiti si fericiti! Corneliu Botgros a publicat o fotografie rara alaturi de sotia sa, Angela - FOTO

Articole din aceeasi categorie