01.04.2023
Hailey Bieber, seducatoare intr-o rochie mulata cu spatele gol. Cum a aparut sotia lui Justin dupa ce Selena Gomez a vorbit in apararea - FOTO

Hailey Bieber a fost protagonista unui scandal monstru in ultimele saptamani. Internautii au adus in discutie din nou triunghiul amoros format din Selena Gomez, Justin Bieber si actuala sotie a cantaretului, Hailey. Fanii s-au impartit in doua tabere si au scos la iveala detalii din trecutul vedetelor, ba chiar au analizat meticulos fiecare aparitie a acestora pentru a interpreta care este reactia lor vizavi de acest scandal. 

Retelele de socializare au fost pline de ura si atacuri greu de digerat, comparatii si injurii. Aceste lucruri au facut-o pe Hailey sa-i ceara ajutorul fostei iubite a partenerului sau, Selena Gomez, rugand-o sa le transmita un mesaj fanilor si sa puna stop acestui scandal. Selena s-a conformat, astfel ca, aceasta a scris un mesaj pe contul sau de Instagram in care i-a indemnat pe internauti sa nu o urasca pe Hailey si a spus ca nu exista nicio rivalitate intre cele doua. 

La cateva zile de la anuntul facut de Selena Gomez, Hailey si-a recapatat zambetul si a venit cu noi postari pe contul sau de Instagram. Modelul si-a etalat silueta de invidiat intr-o rochie lunga, neagra si extrem de mulata, care prezenta un decupaj in zona spatelui. 

Motivul pentru care Kate Middleton poarta aceleasi rochii de mai multe ori. Toate femeile vor ramane uimite - FOTO

Alaturi de fotografii, Hailey a facut si un anunt de interes pentru urmaritorii sai, aceasta dezvaluind ca se pregateste intens pentru lansarea noilor sale produse de la Rhode, in Canada.

Amira Olosutean este cel de-al doilea GOLDEN BUZZ oferit de Andi in acest sezon magic. Cum ti s-a parut momentul micutei - VIDEO

Hailey i-a multumit Selenei pentru ca a vorbit in numele ei si a scris pe contul sau de Instagram: „Vreau sa ii multumesc Selenei pentru ca a vorbit public despre asta. Am discutat in ultimele saptamani despre cum sa trecem peste aceasta naratiune continua dintre ea si mine. Ultimele saptamani au fost foarte grele pentru toti cei implicati. In timp ce retelele sociale sunt o modalitate incredibila de a conecta si de a construi o comunitate, momente ca acesta nu fac decat sa creeze o diviziune extrema, in loc sa aduca oamenii impreuna. Lucrurile pot fi scoase din context sau interpretate altfel decat au fost intentionate. Cu totii trebuie sa fim mai atenti la ceea ce postam si ceea ce spunem, inclusiv eu. In cele din urma, cred ca dragostea va fi intotdeauna mai mare decat ura si negativitatea”.

Si campioanele au complexe! Anastasia Nichita: „Eu pot fi pe cat de sensibila, pe atat si de puternica” - FOTO

Articole din aceeasi categorie