10.11.2023
Fosta iubita a lui Mark Stam, intr-o sedinta foto de exceptie! Nicolina Bucataru a pozat seducator langa Turnul Eiffel - FOTO

Nicolina Bucataru este pasionata de arta fotografica si nu rateaza ocazia sa-si faca mai mereu sedinte foto de senzatie.

Recent, fosta iubita a interpretului Mark Stam si-a organizat o escapada la Paris. Aflata in orasul dragostei, Nicolina a decis sa-si realizeze cateva fotografii pe fundalul Turnului Eiffel.

Horoscop 10 noiembrie 2023. Surprize mari in dragoste pentru o zodie. Nu mai stati pe ganduri si actionati

Pentru sesiunea foto nocturna, bloggerita a ales sa poarte o rochie neagra, transparenta, care i-a pus in evidenta silueta bine tonifiata. De asemenea, Bucataru si-a facut o coafura lejera, mai exact, un coc.

Cine este tanara care vrea sa devina prima Miss Univers supraponderala? Reprezinta Nepalul - FOTO

Totodata, machiajul a fost unul minimalist cu accent pe ochi.

„Orasul iubirii prin ochii mei… Multumesc @ksiushaiam pentru aceste poze…sunt impresionata”, a scris Nicolina Bucataru in descrierea imaginilor ce au adunat peste 4 mii de aprecieri in 9 ore.

„Mai frumos nu se putea”, „Minunata”, „VOGUE plange dupa tine”, „Rochia e super”, sunt cateva dintre comentariile internautilor.

Nicolina Bucataru este o bloggerita din Republica Moldova. Are o comunitate de peste 107 mii de urmaritori pe Instagram. A devenit cunoscuta datorita relatiei pe care a avut-o acum cativa ani cu interpretul Mark Stam.

Andreea Bostanica a facut un tiktok cu Antonia, iar fanii au fost cuceriti: „Nu stiu care e mai frumoasa” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie