10.11.2023
Cine este tanara care vrea sa devina prima Miss Univers supraponderala? Reprezinta Nepalul - FOTO

Miss Nepal 2023 se viseaza prima Miss Univers supraponderala. Ce sanse are tanara de 22 de ani? Posibil sa aiba foarte multe, de cand aceasta competitie a devenit foarte „politically correct”.

Miss Nepal este Jane Garret, are 22 de ani si este de profesie asistenta medicala. Anul acesta, tanara participa in celebra competitie Miss Univers si si-a propus sa realizeze ceva important: mai exact, sa castige competitia si sa devina prima Miss Univers supraponderala.

Si concursul acesta s-a aliniat in ultimii ani tendintelor. Sansele obtinerii mult ravnitei coroane nu mai tin cont de mult de standarde draconice, sunt acceptati inclusiv transsexualii. Intr-o lume in care nici Alba-ca-Zapada nu mai are voie sa existe ca sa nu fie un concept ofensator, cand nici piticii nu mai sunt pomeniti, pentru a nu leza persoanele care sufera de nanism, nu ne-am mira ca o femeie cu multe kilograme in plus sa fie desemnata Miss Univers, pentru a nu leza supraponderalele.

Tanara, model si designer, moarta in urma unei operatii banale la genunchi. Luana avea 29 de ani

Ce-i drept, Jane Garret este foarte frumoasa. Nu degeaba Nepalul a ales-o Miss si sunt gata sa o lase sa reprezinte tara, in celebrul concurs de frumusete Miss Univers.

Ramane de vazut daca Jane Garret va cuceri si juriul Miss Univers, asa cum a cucerit si juriul din Nepal, care a apreciat manifestul sau de autenticitate si imputernicire.

Tanara a vorbit despre naturalete si frumusete adevarata. Despre mandria de a accepta, in cele din urma cine esti si mai ales despre curajul de a fi tu insati, despre care crede ca este mult mai valoros decat niste standarde fizice impuse pentru care te infometezi sau tragi la sala pana la epuizare.

Horoscop 10 noiembrie 2023. Surprize mari in dragoste pentru o zodie. Nu mai stati pe ganduri si actionati

Actuala Miss Nepal a marturisit ca vrea sa demonteze stereotipurile invechite ale frumusetii, explicand ce mandra este ea de rotunjimile sale impresionante.

Cert este ca modelele plus-size s-au remarcat mereu printr-o siguranta de sine fantastica si discursuri motivationale impresionante.

„Cred ca nu exista un singur mod de a fi frumoasa, fiecare femeie este frumoasa asa cum este ea, de fapt.” Aceasta este declaratia definitorie a lui Jane, pregatita sa poarte anul acesta coroana care atesta cea mai frumoasa femeie din Univers in 2023.

Articole din aceeasi categorie