17.01.2022
Fiica Monicai Belluci - mireasa la 17 ani! Tanara concureaza in frumusete cu mama sa si a devenit o copie fidela a acesteia - FOTO

Deva Cassel, fiica de 17 ani a Monicai Bellucci si a lu Vincent Cassel a impresionat publicul cu o sesiune foto curajoasa si neasteptata.

Aceasta a ales sa poarta o rochie delicata, alba, accesorizata cu un voal fastuos si un machiaj fin, fiind o sedinta foto cu tematica de mariaj. 

In imagine, tanarul model tine o mana pe rochie care abia ii acoperea sanii, iar cu cealalta isi acopera discret fata. Cassel a pozat pe un fundal cu imprimeu floral, motiv pentru care imaginea modelului a devenit neobisnuit de romantica.

Cum arata fiica lui Heidi Klum. Are acum 16 ani si isi doreste sa fie model, la fel ca mama ei: „Acum e destul de mare. Am refuzat sa mai gandesc ca e prea mica” - FOTO

Fanii fetei au fost incantati de frumusetea ei naturala. „Copia fidela a mamei/"Mireasa tandra/ Esti incredibila!", "Cat de norocoasa esti cu asemenea parinti!", "Esti ca un inger, o Fecioara", "Printesa", - au scris internautii.

Fiica actritei italiene Monica Bellucci incepe sa devina o prezenta tot mai populara pe copertile revistelor de moda, acest lucru nu se datoreaza doar parintilor ei, dar si efortului personal.

Descopera ce este meloterapia si cum aceasta actioneaza asupra corpului uman, impreuna cu Mihail Agafita, artist al poporului: „Noi suntem unicii, pe plan mondial, care am combinat idea unui concert simfonic cu sedinta de terapie muzicala” - FOTO

Cu siguranta Monica Bellucci, simbolul sexualitatii din cinematografia italiana este mandra de fiica sa, care ii calca cu succes pe urme.

Aparitie provocatoare in lenjerie intima! Diana Ballerini a publicat o fotografie pe Instagram in care isi etaleaza silueta: „Ador femeile care fac ceea ce simt si vor” - FOTO

Sursa FOTO: Google 

Articole din aceeasi categorie