12.12.2022
Rosul o prinde cel mai bine! Printesa Kate a stralucit pentru un alt eveniment regal de sezon

Sotia lui William a fost din nou in centrul atentiei intr-o tinuta fabuloasa cu sclipiri festive, perfecta pentru aceasta perioada din an.

Kate Middleton reuseste sa pareze cu eleganta toate atacurile ce vin de dincolo de Ocean de la cumnatii sai, Harry si Meghan. Printesa de Wales a bifat o noua aparitie wow, ca o reprezentare perfecta a Craciunului, in cea mai recenta fotografie publicata de Casa Regala britanica.

Printesa de Wales a pozat in fata bradului de Craciun si a cadourilor impachetate, purtand o rochie lunga rosie, de la Needle & Thread, in valoare de 460 de lire sterline. Modelul purtat de Kate se numeste Aurora Ballerina si este confectionat din tulle, cu o silueta in A, brodata cu paiete. De data aceasta, coafura ei a fost una lejera, cu parul ondulat, lasat pe umeri, iar machiajul a fost unul discret, natural, cu un luciu de buze abia sesizabil - un look potrivit pentru o asemenea rochie, care trebuie sa ramana in centrul atentiei.

Natalia Gordienko a implinit 35 de ani! Vezi ce a publicat interpreta pe retelele sociale cu ocazia zilei sale de nastere: „Ah, da... in suflet eu am 15 ani!” - FOTO/VIDEO

Aceasta este o a doua tinuta rosie pe care Printesa de Wales o adopta in decurs de o saptamana, dupa rochia lunga purtata la Serata Diplomatica gazduita de Palatul Buckingham. Totodata, Kate Middleton a mai purtat-o si in 2020, la receptia organizata la Buckingham Palace cu ocazia Summitului de investitii Marea Britanie-Africa.

Imaginea a fost publicata de Fundatia Regala a Printului si Printesei de Wales si postata de „Daily Mail“, promovand viitorul concert regal de colinde, „Royal Carols: Impreuna de Craciun“.
 

 

Printesa Kate (40) va fi gazda slujbei organizate joi, la Westminster Abbey, in onoarea Majestatii Sale Regina Elisabeta a II-a, aceasta fiind primul ei recital de colinde de Craciun de cand a primit titlul de Printesa de Wales. Slujba va recunoaste eforturile comunitatilor din intreaga Marea Britanie, subliniind importanta uniunii si sprijinului reciproc.

Colindele vor fi doar o parte dintr-un program care va fi narat de Catherine Zeta-Jones si care contine si recitalurile lui Craig David, Alexis Ffrench, Samantha Barks si un duet al lui Alfie Boe cu Melanie C, dar si lecturile Printului William si actritei Kristin Scott Thomas. Evenimentul va fi difuzat la ITV in Ajun de Craciun si va cuprinde inclusiv o introducere din partea Printesei de Wales, filme si omagii aduse Majestatii Sale Regina Elisabeta a II-a.

Articole din aceeasi categorie