20.03.2023
Elena Bivol - schimbare de look! Vezi cat de bine o prinde pe designer noua tunsoare: „De mica am fost cu parul lung” - FOTO

Designer-ul si bloggerita Elena Bivol a decis sa faca o mica schimbare in viata sa si astfel, aceasta a plecat la un salon de frumusete din capitala, unde a cerut sa-i fie taiata o parte de podoaba ei capilara.

Dupa cum a povestit chiar Elena pe Instagram, ea a fost mereu adepta parului lung si nu a renuntat la lungimea sa de cand era mica.

„Multe emotii. De cand ma tin minte mica, am fost cu parul lung. Trebuia un refresh la par. Bine ca creste repede.”, a mentionat bloggerita pe social media.

Modelele de la noi – in revistele internationale Elle, Harper`s Baazar si Le Figaro! Vezi cine sta in spatele succesului lor: „Sunt mandru, chiar merita acest lucru...” - VIDEO

Bivol a postat totodata 2 fotografii in care se poate obseva cat de bine o prinde schimbarea. Imaginile au adunat peste o mie de aprecieri in doar o ora.

„Iti sta foarte bine, frumoasa.”, „Va prinde foarte bine.”, „Frumoaso!”, au scris internautii in sectiunea de comentarii a pozelor.

Elena Bivol este un designer vestimentar din Republica Moldova. De-a lungul timpului, aceasta a adunat o comunitate de peste 75 de mii de urmaritori. 

„Visele” Anei Beregoi! Incarca-te cu multa energie de la noua melodie a tinerei interprete: „Toate visele mele sunt top” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie