05.01.2024
Dua Lipa - schimbare de look la inceput de an! Cum au reactionat fanii - FOTO

Interpreta Dua Lipa a decis sa inceapa anul 2024 cu o schimbare in ceea ce priveste podoaba ei capilara.

Vedeta a publicat pe Instagram fotografii cu noul look. Nu este prima data cand vedeta pop isi modifica stilul pentru a juca intr-un film.

Dua Lipa a optat pentru o tunsoare bob de un blond platinat si un makeup smokey eyes, in nuante de albastru.

Cum arata acum Tara Reid, una dintre cele mai populare actrite la inceputul anilor 2000. Viciile si-au pus amprenta pe corpul ei - FOTO

„Test de coafura si machiaj pentru filmul Argylle”, si-a semnat pozele artista. 

Johy Davis si-a surprins fanii cu remake-ul colindei „Florile Dalbe”! Vezi cum suna melodia - VIDEO

Internautii au avut pareri diferite in ceea ce priveste schimbarea de look a vedetei si astfel au lasat mai multe mesaje in sectiunea de comentarii a postarii: „Parul tau nu va mai rezista, femeie”, „De la o super vedeta la o femeie obisnuita”, „Esti superba”, „Parul arata ca zapada”.

Dua Lipa este o cantareata britanico-albaneza. In 2015, Lipa a semnat cu Warner Music Group si a lansat primul sau single. In decembrie 2016, un documentar despre Lipa a fost comandat de revista The Fader, intitulata See in Blue. In ianuarie 2017, Dua a castigat premiul EBBA Public Choice Award.

Emilian Cretu - zi de nastere de neuitat in Florida! Iata cine i-a fost alaturi la aniversarea celor 37 de ani: „Chiar daca este de la distanta foarte mare...” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie