05.01.2024
Cum arata acum Tara Reid, una dintre cele mai populare actrite la inceputul anilor 2000. Viciile si-au pus amprenta pe corpul ei - FOTO

La inceputul anilor 2000, Tara Reid era idolul adolescentilor. Actrita cunoscuta pentru rolul lui Vicky din seria de filme „American Pie” s-a transformat radical. Dependenta de alcool si operatii estetice nereusite i-au chinuit corpul.

La 48 de ani, Tara Reid s-a impacat cu criticile negative pe care le-a tot primit dupa o perioada grea din viata ei, cand s-a luptat cu anorexia si cu dependenta de alcool. Intr-un interviu recent pentru bustle.com, ea spune ca presa tabloida si paparazzi „au turnat gaz pe foc” si au exagerat cu anumite situatii neplacute din viata ei ca sa faca bani.

Cu ochii inlacrimati, dar hotarata, i-a spus redactorului: „Mi-as dori ca oamenii sa ma vada asa cum sunt cu adevarat. Si chiar mi-ar placea sa ma intorc la Hollywood si sa fiu acceptata din nou”.

In prezent, actrita continua sa fie distribuita in seriale TV si are noroc in viata sentimentala. Ea se afla intr-o relatie cu Nathan Montpetit-Howar (presedintele unei companii de tehnologie a sunetului numita Phantom Acoustics), iar deseori acestia sunt surprinsi la evenimente si restaurante in Los Angeles. 

S-au intalnit acum cinci ani la o cina, spune ea, adaugand: „Este cel mai bun prieten al meu, partenerul meu; este rabdator ca nimeni altul”.

„Sexy este cuvantul care descrie perfect personalitatea mea”! Cristina Miron asa cum nu ati mai vazut-o niciodata - FOTO

​Din pacate, stilul haotic de viata din trecut si-a lasat amprenta pe corpul ei. A avut de suferit din cauza operatiilor estetice nereusit. Paparazii i-au surprins pielea lasata si imbatranita de pe picioare.

Daniela Burlaca - imagini de colectie alaturi de fiica ei cea mare! Vezi cat de mult seamana cele doua - FOTO

„Desi eram slaba, mi-am facut o liposuctie pentru ca imi doream un abdomen cu patratele. Aveam o forma frumoasa a corpului, dar totul s-a stricat de aici. Abdomenul meu a devenit ridat si s-a lasat", a marturisit actrita despre una din interventiile estetice care au distrus-o nu doar fizic, dar si psihic.

Articole din aceeasi categorie