29.04.2022
Regina Elisabeta a II-a a revenit la indatoririle regale, dupa pauza de ziua ei de nastere - FOTO

Elisabeta a II-a a revenit la Castelul Windsor pentru a-si relua indatoririle regale.

Regina Elisabeta a II-a s-a intors la munca dupa vacanta de ziua ei de nastere. Si-a reluat indatoririle regale si a avut parte de prima vizita oficiala la intoarcerea la Castelul Windsor. Ea i-a intampinat pe presedintele Elvetiei, Ignazio Cassis, si pe sotia sa, Paola Cassis.

Regina Elisabeta a II-a a revenit la Castelul Windsor

Dupa ce a petrecut o saptamana la proprietatea sa de la Sandringham pentru aniversarea sa de 96 de ani, regina s-a intors la Castelul Windsor. Desi aceasta foloseste un baston de mers de cateva luni, ea a parut sa se lipseasca acum de el. Purtand o rochie albastra cu model si colierul sau caracteristic cu trei fire de perle,Regina Elisabeta a II-aa fost numai zambete in timp ce a dat mana si a pozat pentru fotografii cu oaspetii sai.

Kim Kardashian recunoaste ca a folosit Photoshop-ul pentru a edita o fotografie cu nepoatele sale - FOTO

Desi regina a lipsit de la o serie de evenimente in ultimele luni din cauza unor probleme de sanatate si de mobilitate, a revenit in atentia publicului pe 29 martie pentru a participa la ceremonia de comemorare a Printului Philip.

De la debutul pandemiei, Castelul Windsor a servit drept locuintareginei, in locul Palatului Buckingham din Londra. Cu toate acestea, ea a efectuat vizite la Palatul Buckingham, la Sandringham si la domeniul sau Balmoral din Scotia. Ultima sa vizita la Sandringham, in Norfolk, la aproximativ 110 mile la nord de Londra, a coincis cu ziua sa de nastere.

Rihanna si A$AP Rocky au organizat un baby shower atipic pentru viitorul lor copil - FOTO

Printul Philip si-a petrecut ultimii ani de viata la Sandringham

Resedinta, unde familia regala se reuneste in mod traditional de Craciun, este plina de amintiri ale regretatului ei sot, Printul Philip, care a murit in aprilie 2021 la varsta de 99 de ani.

Ducele de Edinburgh si-a petrecut o mare parte din timp in casa confortabila cu cinci dormitoare Wood Farm de pe domeniul Sandringham, care a fost modificata in ultimii ani pentru a-i facilita deplasarea, dupa ce s-a retras din viata publica in august 2017. In timp ce Regina Elisabeta a II-a a ramas in mare parte la Palatul Buckingham din Londra, continuandu-si indatoririle regale, sotul ei s-a bucurat de viata la tara cu activitati precum conducerea trasurilor si pictura.

Articole din aceeasi categorie