01.05.2022
Jennifer Aniston sufera de o afectiune secreta. Afla despre ce este vorba

Vedeta a recunoscut ca, din cauza programului solicitant si a unui stil de viata dezordonat, a ajuns sa sufere de o afectiune de la varsta de 30 de ani, aspect care i-a daunat performantelor de pe platourile de filmare.

Jennifer Aniston, 53 de ani, a recunoscut, recent, ca a inceput sa sufere de o tulburare de somn, mai exact de o insomnie destul de grava, fapt care a afectat-o la toate nivelurile, atat personal, cat si profesional. Afectiunea s-a declansat dupa varsta de 30 de ani.

Indragita actrita din serialul „Friends" nu-si aminteste momentul exact cand au inceput problemele ei de somn, dar vedeta sustine ca aceasta tulburare s-a instalat in urma cu aproximativ 20 de ani.

„Este cam greu de determinat, deoarece atunci cand suntem tineri, daca nu dormim, ne spunem „oh, ma simt grozav.” Credem ca putem dormi doar doua ore, trei ore, patru ore pe noapte si sa nu simtim efectele”, a marturisit Aniston.

Cu toate acestea, Jennifer a adaugat ca acumularea tuturor acestor nopti nedormite a prins-o din urma la 30 de ani. Vedeta si-a dat seama ca lipsa de somn a inceput sa-i afecteze serios starea de spirit si nu mai dadea randament nici pe platourile de filmare. 

Angelina Jolie, vizita cu emotii in Ucraina. Actrita a fost dusa intr-un adapost dupa ce au inceput sa sune sirenele antiaeriene - FOTO/VIDEO

„Nu aveam motivatia sa-mi fac exercitii, nu urmam o alimentatie echilibrata, aveam ceata pe creier, nu-mi mai aminteam replicile”, a spus Jennifer Aniston.

Cum a descoperit Jennifer Aniston ca sufera de insomnie

Dupa ani in care a incercat toate solutiile la indemana pentru a-si vindeca insomnia, Jennifer Aniston a decis in sfarsit sa ceara ajutor de la medicul ei.

La vremea aceea, prioritatile actritei erau dieta si exercitiile fizice, urmate de somn. Cu toate acestea, Aniston nu-si putea da seama de ce ii era din ce in ce mai greu sa respecte un program de exercitii si o dieta sanatoasa.

Cand doctorul ei a intrebat-o cat de bine doarme, Jennifer Aniston si-a dat seama ca nu era deloc atenta la programul ei de somn si ca habar n-avea cate ore se odihneste de fapt. 

Fosta sotie a lui Tom Cruise iubeste din nou. Vezi cu ce barbat a fost prinsa sarutandu-se - VIDEO

In acel moment, Aniston a inceput sa invete lucruri despre insomnie. Medicul ei i-a explicat ca somnul ar trebui sa fie punctul ei de interes numarul unu, deoarece in timpul somnului, organismul se regenereaza si fara somn, corpul este afectat negativ in timpul zilei. Acest lucru a rezonat cu Aniston.

„Incepi sa observi: „Sunt letargic, nu vreau sa fac miscare, mananc groaznic, am cearcane”, realizezi ca incep sa se intample tot felul de lucruri organismului tau si sunt doar consecintele lipsei de somn”, a spus ea.

Metodele prin care Jennifer Aniston s-a vindecat de insomnie

Jennifer Aniston a consultat un medic, a apelat la meditatie, exercitii de stretching, yoga, bai fierbinti si a baut apa fierbinte cu lamaie pentru a o ajuta sa doarma mai bine.

Horoscop 1 mai 2022. Zodiile care pot face greseli, daca se lasa condusi de emotii

De asemenea, vedeta si-a dat seama ca nu trebuie sa mai foloseasca ecranele inainte de culcare, adica fara telefon sau laptop in pat. 

Articole din aceeasi categorie