27.05.2022
Daca ai un eveniment si nu reusesti sa mergi la un salon, avem o solutie pentru tine! Hairstylistul Oleg Popan te invata cum sa iti faci bucle lejere in doar 5 minute: „Secretul consta in...” - VIDEO

Ai jumatate de ora la dispozitie si trebuie sa te aranjezi pentru o iesire? Nicio problema, o coafura cocheta poate fi gata in doar 5 minute. Cum? Ne arata in continuare hairstylistul Oleg Popan, intr-un reportaj, marca O Seara Perfecta. 

Buclele rebele si lejere sunt una dintre cele mai indragite aranjari de par, potrivite pentru orice eveniment.

„Astazi facem niste bucle lejere, potrivite pentru primavara din anul acesta. Eu le fac in doar 5 minunte. Am sa va arat si voua secretul meu”, spune Oleg Popan, hairstylist. 

Arata bine la orice varsta! Afla de la Victoria Jugurt cum este corect sa faci un masaj facial in conditii de casa: „Daca facem ceva gresit, se pot rupe muschii faciali si este foarte dureros” - VIDEO

Suntem in perioada verii, cand nu doar tenul, dar si parul trebuie ingrijit. „Eu recomand sa procurati produse speciale pentru protectie. Dar daca mergeti in vacanta si nu aveti un astfel de produs, poti aplica pe par un balsam simplu. Poti merge cu el toata ziua si seara deja clatesti parul. Chiar si parul are nevoie de o protectie foarte buna si nu doar vara, pentru ca cel mai des parul se deterioreaza iarna, cand razele ultraviolete sunt mai puternice”, mentioneaza stilistul. 

Daca ne grabim si nu reusim sa ne spalam parul, putem obtine un volum cu samponul uscat. „Totusi, este bine sa stii cum sa il folosesti. Eu recomand persoanelor cu parul mai gras sa aplice samponul uscat direct dupa spalare, din prima zi. Samponul se acumuleaza, poti sa il aplici prima, a doua si a treia zi, pentru a-i da un volum, pentru a fi fresh mereu. Deja daca parul e murdar, samponul uscat nu mai salveaza situatia”, a afirmat Oleg Popan. 

5 feluri de a-ti stiliza parul in aceasta vara! Buclele botticelli si bretonul lateral sunt in top-ul trendului - FOTO

In cazul in care esti bruneta si iti doresti sa fii blonda, specialistul recomanda: „In primul rand trebuie sa te gandesti foarte bine, pentru ca este foarte costisitor. Dupa ce facem procedura care trebuie, este nevoie sa avem grija de par. Noua ne place cum arata parul dupa salon, dar trebuie si sa folosim produse ca la salon, produse bune. Iese ca trebuie sa dai pe produse cam tot atatia bani ca si pe procedura de vopsire”, a spus hairstylistul. 

Cand terminam cu buclele, pieptanam bine parul, aplicam un fixator si putin sampon uscat, pentru a-i da un volum mai mare. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie