20.05.2022
5 feluri de a-ti stiliza parul in aceasta vara! Buclele botticelli si bretonul lateral sunt in top-ul trendului - FOTO

Principala regula a tunsorilor de vara este senzatia de usurinta si nepretentia in ingrijire. Prin urmare, mai jos veti gasi cinci idei de coafuri actuale care nu necesita mult timp de coafare si sunt perfecte pentru zilele calde.

Bucle Botticelli

Acest tip de bucle sunt o tendinta inspirata de artistul renascentist italian Sandro Botticelli, mai exact de cel mai faimos tablou al lui, Nasterea lui Venus. Suntem siguri ca va amintiti de buclele ei lungi si usorare. Acest trend a fost apreciat si exploatat la maxim de Gigi Hadid. 

Breton lateral

Bretonul este una dintre cele mai controversate tendinte, dar, cu toate acestea, ii iubim in continuare . Megan Fox a aparut recent cu breton la Billboard Music Awards, la fel si Miley Cyrus a optat pentru o coafura in stilul anilor 2010 cu breton intr-o parte.

Scandal! Elon Musk este acuzat de hartuire sexuala. Cine a facut aceasta afirmatie si cum s-a intamplat totul - FOTO

Apropo, bretonul in lateral arata grozav atat cu parul lung, cat si cu parul scurt.

Coafura anilor 70

In anii 70, coafura shaggy era purtata de toate vedetele rock, iar in ultima perioada, tunsoarea stratificata s-a bucurat de o renastere. A avut multe interpretari diferite, dar vara aceasta va reveni la radacinile ei retro. Principalele ei caracteristici sunt neglijenta si stratificarea. Si da, aceasta tunsoare se potriveste bine cu breton.

Bob cu o taietura dreapta

2022 a fost perioada de glorie a tunsorii bob. A fost realizata de Kourtney Kardashian, Selena Gomez, Hunter Schafer si alte vedete de la Hollywood. 

Acest tip de coafura face parul mai gros vizual si respectiv este ideala pentru firele subtiri.

Lungimea medie

Pentru fetele nehotarate - o combinare intre parul foarte scurt si foarte lung este ideea perfecta. Taierea deasupra umerilor nu este cea mai buna alternativa pentru parul gros vara, pentru ca va fi dificil sa-l legati la loc daca devine cald. Prin urmare, optiunea ideala este lungimea medie cu straturi.

„Minunea s-a produs”. Tatiana Heghea a nascut! Vezi prima poza cu bebelusul

Kim Kardashian ombre | Kim kardashian ombre, Kim kardashian hair, Kim  kardashian blonde

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie