16.06.2022
Da-i fardului tau sansa la a doua viata! Afla de la make-up artista Liubov Ojog cum sa iti restabilesti produsele preferate, dar si cum poti obtine un machiaj perfect prin alegerea corecta a produselor: „Avem nevoie de spirt...” - VIDEO

Daca ai scapat din mana fardul tau preferat si s-a stricat, nu te grabi sa renunti usor la el pentru ca exista o metoda care te va ajuta sa iti restabilesti produsele cosmetice, fie pudra, iluminator sau oricare altul cu o astfel de compozitie. Care este secretul, dar si cum alegem fardurile potrivite vedeti intr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Cu siguranta fiecare fata pasionata de make-up trece printr-o astfel de experienta cand se grabeste si scapa din mana produsele cosmetice, dar parte buna este ca nu trebuie sa le aruncam la gunoi sau sa ne grabim, pentru ca unele dintre ele, mai ales fardurile pot fi restabilite.

Cum o facem insa aflam de la make-up artista Liubov Ojog: „Pentru a reanima fardurile avem nevoie de un singur produs magic care ne va ajuta sa readucem la viata produsul nostru pulbere, uscat de make-up. Produsul magic este spirtul. Farmecul este ca el se evapora si ramane doar produsul de care avem nevoie, adica fardul. Totodata, el face ca compozitia sa ramana dura si fixata, doar ca trebuie sa respectam un detaliu si anume acela de a presa la timp produsul”, spune experta.

Asadar, fardul stricat il adunam intr-un recipient gol si il strivim pentru a obtine o pulbere fina. De asemenea, aceasta tehnica poate fi folosita pentru a obtine culori noi prin amestecul dintre diferite farduri. 

Pentru a obtine un machiaj perfect, trebuie sa tinem cont de cateva sfaturi atunci cand alegem produsele: „Fardurile se aleg nu doar in dependenta de pleoapa, dar si de tipul si culoarea pielii. De exemplu avand culoarea pielii mult prea calda sau fiind noi bronzate si alegand un fard rece sau mult prea deschis el nu va fi potrivit cu toata imaginea noastra, respectiv daca tipul de piele este cald, bronzat, si fardul trebuie sa-l alegem cald si bronzat.” , a precizat Liubv.

Este un designer cu acte in regula si munceste pentru a ajunge cat mai sus! Afla de la Doina Stratan istoria primei sale colectii, dar si scopurile spre care tinteste: „Este o colectie in stil baroc...” - FOTO/VIDEO

Daca pleoapa noastra este adancita, atunci e bine sa alegem texturile sidefate pentru a lumina si a scoate in prim plan ochiul adancit. Pe cand atunci cand avem pleoapa cazuta, adaugand fardul sidefat sau mult prea deschis pleoapa va parea si mai cazuta, de aceea e de preferat culori mai inchise cu textura mata sau sidefata.

Liubov a mai explicat si cum scoatem in evidenta fiecare culoare a ochiului prin machiaj: „Pentru a scoate in evidenta culoarea  verde a ochilor luam culoarea opusa, adica toata nuantele de violet si bordo, putin rosietic. Detinatoarele de ochi caprui pentru a scoate in evidenta nuanta lor vor folosi nuantele reci, asta nu inseamna neaparat albastra, dar poate insemna si toata gama de culori reci, precum verde, lila, si gri. Avand ochii de culoare albastra vom opta pentru gama calda, pentru a contrasta culoarea rece.”, a adaugat make-up artista.

Fara clasificari si pe buna dreptate! Vezi cum a aratat anul acesta gala celor mai sexy femei din Moldova, cine a fost prezent, dar si cum a a pozat nud Dianna Rotaru pe coperta unei reviste de la noi - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie