26.10.2021
Cum sa-ti faci codita de eyeliner perfecta ca la Gigi Hadid si Camila Cabello? Inspira-te de la cei mai faimosi make-up artisti de pe Instagram

Daca esti in cautarea unor noi trucuri de frumusete si te-ai plictisit de clasicul eyeliner sau pur si simplu te-ai hotarat sa inlocuiesti machiajul obisnuit in aceasta toamna cu ceva mai vesel, te asiguram ca esti in locul potrivit. 

Iti prezentam cativa make-up artisti cool, ale caror profiluri de pe Instagram pot fi numite cert „enciclopedia machiajului” . Te asiguram ca vei gasi inspiratia mult cautata. 

Patrick Ta

Acestui make-up artist ii place sa experimenteze cu machiajul si impartaseste mereu rezultatele muncii sale pe Instagram. Judecand dupa faptul ca are peste doua milioane de abonati, iar Gigi Hadid, Shay Mitchell si Camila Cabello apeleaza la Ta pentru un machiaj reusit de multi ani, rezultatele acestor experimente sunt intotdeauna uimitoare. Artistul are si o varietate mare de eyelinere in arsenalul sau: duble, intermitente, colorate, sub forma de puncte - si aceastea nu sunt toate. 

Sydney Szramovski

Pur si simplu nu avem idee care e seretul ca fantezia sa functioneze mereu la fel de cool ca a acestui artist de machiaj. E greu de crezut, dar Szramovski are peste 150 de tipuri de codite de eyeliner in profilul sau (da, chiar am incercat sa numaram, dar sunt prea multe). Mai mult decat atat, fata este si profesoara sa persoanala si autocritic. Un exemplu grozav pentru cei care cred ca linia perfecta de eyeliner e ireala. 

Bolfos si cu dinti strambi”: Este uimitor cat de mult s-a schimbat Morgenstern in timp

Danesa Myrix

Sagetile dragute de aur ale lui Lil Nas X la Met Gala de anul acesta sunt opera ei. In general, pe Instagramul ei, fata ofera multe modalitati de a face machiaj grafic pentru ochi. Ne plac in special sagetile pe care Myrix le deseneaza cu umbrele lichide holografice Twin Flames ale propriei sale marci. Se pare ca ai o galaxie separata de secole.

Erin Parsons

Un alt make-up artist ale carui codite de eyeliner le-am vazut la Gala Met. S-a machiat in spiritul anilor 1960 pentru imaginea lui Gigi Hadid. Judecand dupa profilul de pe Instagram, aceasta este epoca preferata a lui Parsons. Ea este inspirata de Elizabeth Taylor, Twiggy, Audrey Hepburn si alte actrite si modele din anii 1960. Iar recent, make-up artistul a repetat trucul simbol al frumusetii optice a Sophiei Loren, care iti permite sa-ti „intinzi” ochii vizual. 

Confesiunile sfasietoare ale lui Britney: ”Nu veti sti niciodata cat de mult rau mi-a facut propria familie”

James Molloy

Daca ar exista un top cu clasificarea coditelor de eyeliner si instructiuni despre cum sa le desenezi, cu siguranta ar arata ca Instagramul lui James Molloy. Patrat, intermitent, sub forma de aripi, auriu, cu strasuri – nu sunt suficiente 100 de pagini pentru a arata toate tipurile de codite pe care acest makeup artist le are in arsenalul sau. Acesta filmeaza chiar si tutoriale despre cum sa le faci corect, ce poate fi mai simplu?

„M-am invatat sa merg din nou. Am 2 bolturi in picioare”. Gabriella Damir, despre accidentul in care a fost implicata si operatia pe care a suferit-o

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie