26.10.2021
„M-am invatat sa merg din nou. Am 2 bolturi in picioare”. Gabriella Damir, despre accidentul in care a fost implicata si operatia pe care a suferit-o

Cunoscuta bloggerita, Gabriella Damir, s-a confruntat cu o deformare a piciorului in urma cu trei ani, numita ,,Hallux Valgus”, in termeni mai comuni „monturi”. Aceasta a impartit din experienta sa pe Instagram pentru a ajuta oamenii care se confrunta cu aceeasi problema.

Gabriella si-a amintit de o perioada complicata din viata sa si a distribuit urmaritorilor sai o buna parte a acestei experiente. 

„La o varsta frageda am nimerit intr-un accident. Au avut de suferit piciorusele (genunchii) aveam trei ani... Cu varsta, am inceput sa am dureri mari de genunchi, in special cand se schimba timpul si anume noaptea ma dureau. Cand urcam scarile, genunchii mereu pocneau si multe situatii de acest gen. Cumva mereu ziceam ca tot asta este din cauza acelui accident.” povesteste tanara.

Aceasta a facut diverse consultatii si s-a operat intr-un final in Italia. Tanara spune ca interventia a fost una foarte dureroasa, iar recuperarea una extrem de lunga. 

„Cand m-a consultat medicul din Italia, mi-a zis din start ca este genetic si toate durerile mele de oase in diferite parti ale corpului vorbesc despre osteoporoza. De atunci mereu o data pe an, fac un curs de vitamine. Si apropo, nu voi uita niciodata..medicul mi-a zis : „in fiecare zi mananca cate o bucatica de parmigiano. ” asta fac pana in prezent, a spus bloggerita. 

Trei ani in urma am avut o interventie chirurgicala la ambele picioare.  „Hallux Valgus”, asa este numita in medicina. Cuvantul mai comun ar fi - monturi. ”

Kate Hudson, 42 de ani, sexy si rea! Actrita si-a socat fanii cu o fotografie provocatoare

Gabriella a spus ca pentru ea a fost foarte dureros, ba chiar mai mult, a ajuns la starea in care nu mai putea merge nici desculta. 

Aceasta a adaugat ca pana in prezent are aceeasi problema, mai ales in perioada rece a anului. „In prezent cand e frig afara, eu am dureri, nu atat de mari ca inainte, dar totusi sunt. Daca ma imbrac in fuste si colanti cand e mai frig, urmatoarele 3 zile abia ma ridic din pat, pentru ca genunchii pur si simplu se blocheaza.”

„Dupa 3 ani jumate sunt bine! Am 2 bolturi din titan in ambele picioare bine fixate ca monturile sa nu reapara! Pe tocuri nu rezist (dar nu este nici recomandat dupa interventie). Eu mereu am incaltaminte de schimb la mine.”

 Tanara a ales sa povesteasca abia acum totul pe Instagram, pentru ca i s-ar fi stricat ascensorul, care i-a reamintit de problemele intampinate anterior. „De ce am povestit tot asta acum? Pentru ca ieri s-a stricat ascensorul la mine in bloc si a trebuit sa urc cateva etaje. Genunschii dureau si pocneau la fiecare scara urcata. Asadar, am zis ca trebuie s ma impart.” 

Bloggerita spune ca s-a operat in Italia din simplul motiv ca: „Medicii de la noi din start, mi-au zis sa nu fac interventia in Moldova” afirma aceasta. 

„Bolfos si cu dinti strambi”: Este uimitor cat de mult s-a schimbat Morgenstern in timp

Vacanta cand regina e bolnava? Printul William si Kate Middleton au fost fotografiati la aeroport. Ce mari au crescut copiii ducilor de Cambridge

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie