26.10.2021
„Bolfos si cu dinti strambi”: Este uimitor cat de mult s-a schimbat Morgenstern in timp

Rapperul rus, Alisher Morgenstern, a aratat complet diferit inainte de faima, bani si muzica. Acesta si-a schimbat aspectul exterior foarte mult de cand a slabit, si-a facut tatuaje si a adoptat un nou stil vestimentar.

Desi rapperul arata acum in forma si este atletic, lucrurile au stat diferit anterior. „Obisnuiam sa fiu bolfos, dinti mici de un galben intens si un par urias. „Stiu ca Dilara are o amintire despre cum incercam sa o cuceresc in acea perioada in timp de aratam groaznic, dar cu toate astea eram un gentleman de pe atunci. Sunt inca un romantic” a spus artistul intr-un interviu cu Ksenia Sobchak. 

Ed Sheeran are Covid-19. Cu cateva zile inainte de lansarea noului album, el a anuntat ca se autoizoleaza

In august, Morgenstern a jucat nunta cu iubita lui Dilara, dupa cativa ani de relatie. Fata i-a fost alaturi intr-un moment in care nu se punea problema vreunei faime, iar pentru asta rapperul o apreciaza. In interviul cu Sobchak, Alisher aminteste si despre Ziua Victoriei. Rapperul nu intelege de ce in fiecare an este sarbatorit cu o intensitate tot mai mare acest eveniment.

Sarah Jessica Parker de la „Annie” la „Sex and the City”. Vezi transformarea spectaculoasa a actritei

Jennifer Lopez a venit cu copiii acasa la Ben pentru micul dejun. Un apropiat al vedetei spune sa ne asteptam la clopote de nunta

Articole din aceeasi categorie