17.08.2023
Halle Berry, fericita la petrecerea Barbie de 57 de ani. Fiica sa ii seamana leit

Nahla Ariela Aubry, fiica de 15 ani a celebrei actrite, este copia la indigo a mamei sale, vedeta fara varsta, care recent a implinit 57 de ani.

Nu mai este un secret pentru nimeni ca Halle Berry stie perfect sa faca rai din ce are! Indiferent de numarul de ani din buletin, actrita arata grozav, se imbraca tinereste, traieste din plin, face mult sport si multa dragoste. Are grija sa le dea urmaritorilor sai cele mai pretioase sfaturi de viata. Iar acum le-a aratat fanilor din online si ce mult a crescut fiica sa Nahla Ariela Aubry, in varsta de 15 ani.

”Mini-me, care nu mai este atat de mini”, a spus Halle Berry cu umorul care o caracterizeaza. Si intr-adevar, fiica sa este mult mai inalta decat actrita.

Intreaga familie a onorat-o pe vedeta de ziua sa cu o petrecere Barbie de pomina, ocazie cu care, desigur, Halle Berry a purtat roz.

Jennifer Lopez, mesaj emotionant pentru Ben Affleck de ziua lui de nastere: „Draga Ben...” - VIDEO

Chiar si iubitul Van Hunt a purtat roz! Acesta a fost un partener perfect si pentru fiica lui Halle Berry, Nahla Ariela Aubry. Tatal biologic al adolescentei este Gabriel Aubrey.

Halle, care are si un fiu de zece ani, Maceo-Robert Martinez, cu fostul sau iubit Olivier Martinez, a postat recent un fragment dintr-o conversatie cu Women's Health in care a discutat despre schimbarea atitudinii ei cu privire la imbatranire, la aspectul ei si la menopauza.

Ea a subliniat: „Cel mai important lucru in gestionarea propriei tale sexualitati este ca femeie sa accepti statia in care te afli si sa imbratisezi asta”.

Halle Berry obisnuieste sa discute deschis despre orice subiect. Si de cand face asta, este mult mai fericita si mai linistita. Isi asuma fiecare etapa a vietii, de care este din cale afara de mandra.

Copiii sai vor avea multe de invatat de la vedeta. Fiica sa a fost prezentata deocamdata doar cu spatele, fara a i se vedea chipul. Este o strategie a vedetelor, de a pastra intimitatea copiilor. Cert este ca adolescenta arata grozav, este inalta, supla, iar mama sa pare mai degraba sora ei.

Articole din aceeasi categorie