10.03.2021
Cat costa operatia de marire a sanilor in Republica Moldova? Vedetele scot din buzunar zeci de mii de lei pentru un decolteu mai generos

In interviul #faraprotocol a lui Dorin Galben cu medicul chirurg plastician, Iulian Balan, a fost abordat subiectul implantelor mamare, in care acesta a marturisit cat costa o astfel de interventie in tara noastra.

Invitatul lui Dorin Galben din cadrul interviului #faraprotocol, Iulian Balan, a vorbit despre cele mai cotate interventii chirurgicale din Republica Moldova. De la implanturile de par, operatiile la nas, marirea si ingrosarea penisului, modificarea aspectului si marimii sanilor, dar si miturile referitoare la toate cele enumerate anterior, chirurgul plastician a explicat care sunt procedurile necesare unor astfel de proceduri, dar si costurile suportate de pacienti.

Costurile sunt un pic variabile, pentru ca nu tot timpul este doar marirea sanilor. Mai este uneori necesitatea de ajustare, corectia de asimetrie, de adaugarea grasimii, de exemplu, sau de ridicare a sanilior, de coborat. Noi momentele astea le discutam la operatie, dar daca vorbim de implanturi, o operatie in care nu mai avem de ajustat mai lucru decat sa alegem implanturile si sa le implantam, pretul incepe de la 79 de mii de lei. Nu doar operatia in sine. Este pretul pachetului de servicii: analize, interventii, internarea, anestezie, consultatii, ingirjiri imediat postoperatorii ca in primele doua saptamani, ca mai sunt unele pansamente... Deci asta e pretul unui intreg pachet de servicii.” - spune specialistul.

Care sunt cele mai neobisnuite solicitari de la pacienti, ce spune despre operatiile plastice efectuate in Republica Moldova, cine isi doreste mai mult ca femeia sa-si mareasca sanii – sotul sau sotia, dar si alte curiozitati din acest domeniu, afli chiar din interviu:

O ambitie de fier si un corp de milioane! Cristina Onofrei este moldoveanca stabilita in America, a carei dorinte sunt mai presus de pofte: „Cand vezi rezultatul, uiti de toate dificultatile.”

„A batut toate recordurile posibile in primele 24 de ore de la publicare” Dorin Galben - interviu „fara protocol” cu iubita lui, jurnalista si antreprenoarea Violeta Scrisu

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie