18.12.2023
Brad Pitt a implinit 60 de ani! Dovada ca actorul este un adevarat „Benjamin Button”, care pare ca nu imbatraneste - FOTO

La Hollywood sa imbatranesti este, de multe ori, „inacceptabil”. Esti uitat de regizori si productori si traiesti din amintirile de alta data. Pentru a evita „excluderea”, multi actori apeleaza la diverse proceduri antiageing pentru a-si pastra cat mai mult aspectul tanar. Exceptie nu face nici Brad Pitt, care tocmai a implinit 60 de ani.

De mai multe ori, actorul a fost surprins cu chipul „schimbat”, dovada ca si-a „facut ceva” la fata. Desi nu ar recunoaste niciodata. Cum altfel ar putea arata cu 20 de ani mai tanar, cand el a bifat 60 de ani?!

Editorialistii de la Daily Mail au analizat cu atentie look-ul actorului si dau „vina” pe genele bune: „Mai demult, Pitt a jucat rolul lui Benjamin Button, un personaj care se naste batran, iar apoi intinereste cu trecerea timpului… acum actorul pare ca „traieste” acest rol”.

Natalia Duminica a facut show, in direct, la O Seara Perfecta! Ce provocare a primit de la Anisoara Loghin - VIDEO

Brad Pitt a renuntat la alcool in urma cu cativa ani si aparent a urmat o dieta vegana in ultimii 6 ani. Si faptul ca iubeste o femeie in varsta de 32 de ani il ajuta sa isi mentina „spiritul” tanar.

Farsa umilitoare pe care un mire i-a facut-o proaspetei lui sotii. Internautii l-au criticat dur: „Sfarsitul casniciei” - FOTO/VIDEO

In cele mai noi imagini surprinse de paparazzi, actorul nu arata deloc a „bunic”, in ciuda varstei implinite. La 60 de ani, Brad Pitt ramane unul dintre cei mai chipesi si mai doriti actori de la Hollywood.

Articole din aceeasi categorie