01.07.2022
Biofixarea sprancenelor - procedura care a cucerit fetele din Republica Moldova! Vezi cum se efectueaza, dar si beneficiile pe care le are: „Dureaza 5-6 saptamani..” - VIDEO

Cum ar fi sa faci o procedura de stilizarea a sprancenelor, iar efectul sa dureze doua luni? Acest lucru este acum posibil cu ajutorul procedurii de biofixare. Despre beneficiile acestei proceduri aflam intr-un reportaj marca O Seara Perfecta. 

Sprancene ordonate si frumos aranjate, efect care sa reziste in timp pana la doua luni este posibil cu ajutorul procedurii de biofixare.

Di Fox, brow expert afirma ca este o procedura esentiala si extrem de benefica:„Biofixarea sprancenelor este un tratament care implica ingrijirea si hranirea sprancenelor. Tot aici putem sa adaugam ca biofixarea aranjeaza sprancenele in forma dorita si le disciplineaza.” 

Beneficiul de baza consta in faptul ca timp de 5-6 saptamani femeia poate fi sigura in frumusetea sa datorita sprancenelor mereu aranjate si care arata bine.

Procedura dureaza o ora, timp in care se parcurg cateva etape pentru a ajunge la rezultatul dorit. 

Descult prin centrul capitalei! Misha Grossu a lansat un nou videoclip prin care si-a dorit sa transmita emotiile vii ale oamenilor: „Si filmarea, si persoanele sunt adevarate, cu emotiile lor sincere” - VIDEO

Iar daca v-ati hotarat sa faceti o procedura de biofixare a sprancenelor, sa stiti ca inainte trebuie sa le pregatiti: „Inainte de a veni la aceasta procedura nu trebuie sa pensati sau sa taiati sprancenele, acum ele nu se mai taie, pentru ca la taiere ele se raresc.” , atentioneaza experta.

Imediat dupa procedura nu avem voie timp de 24 de ore sa udam sprancenele cu apa, sa le expunem la soare sau aburim fata. 

Cursa care te invata sa iti depasesti limitele! Peste 30 de ciclisti din diferite tari au parcurs 540 de kilometri pentru a sustine o cauza nobila. Afla de la Lara Moraru si Ion Vasilica cu ce greutati s-au confruntat, dar si ce suma au colectat - FOTO/VIDEO

Sursa FOTO: INSTAGRAM

Articole din aceeasi categorie