04.10.2023
Emotionant! Anatolie Melnic a indeplinit dorinta unei fetite de 13 ani: „Ai plans degeaba, dar nu uita...” - VIDEO

Daca unii copii viseaza la utimele gadgeturi, altii isi doresc un pat pe care sa doarma. Asta a fost si dorinta Natalitei Cavcaliuc, o adolescenta de 13 ani care imparte aceeasi camera cu fratele ei de 15 ani. Povestea ei a fost auzita de Anatolie Melnic, care a dorit sa o ajute, nu inainte insa de a o pune la incercare. A organizat un joc, iar ce s-a intamplat dupa, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

De aceasta data in joc a fost pus un pat de care are mare nevoie Natalita, o fetita de 13 ani. „Este patul pe care tu poti sa-l castigi, dar si patul pe care poti sa il pierzi. Tu ai 30 de secunde la dispozitie sa te uiti la patul asta atent, sa vezi toate detaliile care sunt pe el, dupa care o sa iesi. Eu o sa fac cateva schimbari, dupa o sa intri inapoi si timp de 1 minut o sa trebuiasca sa imi spui deosebirea”, a mentionat Anatolie Melnic, prezentatorul emisiunii Gusturile se Discuta.

Dupa ce a analizat toate detaliile, astfel incat sa le tina minte, Natalita a parasit incaperea, iar intre timp, Anatolie a schimbat pozitia obiectelor.

„Ai gasit 4 din 5. Ai pierdut concursul, dar te las sa vedem daca gasesti diferenta. A fost greu? Daca erai mai atenta castigai”, i-a spus Anatolie Natalitei.

Au scris istorie in industria vinicola din Republica Moldova! Cum a fost atmosfera la evenimentul de lansare a spumantului Ice Sparkling Wine de la Aurelius - VIDEO

Chiar daca Anatolie a incercat sa o incurajeze, Natalita nu si-a putut stapani lacrimile.

Ceea ce nu stia Natalita este ca tot ce se face, se face spre bine. Dupa ce a crezut ca a pierdut jocul, am mers in localitatea fetei, Micauti, acolo unde locuieste cu familia sa, iar acasa o astepta deja marea surpriza.

„Acesta este patul tau, hai, aseaza-te pe el. Ai plans degeaba, dar nu uita ce ti-am spus. Cel mai mic detaliu este foarte important”, a mentionat prezentatorul.

Imagini nemaivazute cu Barack si Michelle Obama! Sarbatoresc 31 de ani de casnicie - FOTO

„Nu m-am asteptat deloc. Ii multumesc foarte mult domnului Anatol. Nu m-am asteptat la asa surpriza. Va multumesc la toti”, a spus in cele din urma Natalita Cavcaliuc, 13 ani.

„Eu incerc in fiecare video sa dau o mica lectie ca pe viitor sa-i fie mai usor. Emotiile au fost mari. Bine ca totul este bine”, a adaugat Anatolie Melnic.

Articole din aceeasi categorie