04.10.2023
Vinaria Aurelius a lansat primul Ice Sparkling Wine din Europa! Aurel Morar iti explica cum trebuie consumat corect acest spumant: „Se bea rece, la temperatura de...” - VIDEO

Despre noul spumant Ice Sparkling Wine de la Aurelius a oferit mai multe detalii Aurel Morar, in cadrul unui interviu marca O Seara Perfecta.

Intrebat de cati ani face vinificatie, Aurel Morar, fondator Aurelius Winery, a raspuns: „De cati ani? De prin 1992”.

„Acest produs a stat in ideea de a face un produs care ne reprezinta. Ideile se nasc nu mereu cand iti doresti, dar atunci cand vine timpul si s-a nascut aceasta idee cu munca enorma depusa de vinificatori si evident cu suportul meu personal”, a spus fondatorul Aurelius Winery.

In spatele noului spumant sta o munca enorma. „Enorm de mult timp si evident ca nu iese din prima. Este foarte benefic sa iasa din prima, dar nu mereu iese. Din cauza asta este necesar de a incerca pana cand nu iti obtii scopul”, a recunoscut Morar.

Cand s-a trezit din coma, a realizat ca iubitul a parasit-o si i-a furat afacerea. Povestea de viata a unei femei puternice

Spumantul Ice Sparkling Wine este unul de desert si se serveste la o temperatura anumita. „El este un desert, ca si tot desertul, el este putin, dar foarte delicat, de aceea este si sticla rafinata. El nu este aperitiv. Se bea rece, la temperatura de 8 grade celsius”, a explicat fondatorul.

„Acest produs nu a fost creat pentru o piata anume, a fost creat pentru toate pietile din lume”, a adaugat Aurel Morar.

Imagini nemaivazute cu Barack si Michelle Obama! Sarbatoresc 31 de ani de casnicie - FOTO

Totodata, la intrebarea: „Cum sa facem noi ca Ziua Vinului sa fie ceva frumos si atat?”, Aurel a raspuns: „A face o sarbatore este mereu o bucurie si ar trebui mai mult sa se discute despre cultura consumului de vin. Nu trebuie sa facem exces de a consuma vin. Vinul este cel care ne apropie unul de altu. Ne trebuie timp pentru a intelege”.

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie