27.10.2022
Pentru prima data dupa 5 luni, Rihanna a aparut la un eveniment public! Interpreta a fost alaturi de iubitul sau A$AP Rocky - FOTO

In urma cu aproape sase luni, Rihanna a devenit mama pentru prima data. Vedeta a nascut un fiu de la iubitul sau A$AP Rocky. Cuplul inca nu si-au aratat copilul si insasi ei apar foarte rar in public. Insa, recent, tinerii parinti au decis sa mearga la premiera filmului „Black Panther: Wakanda Forever”.

Rihanna a ales acest eveniment pentru debutul sau in calitate de mama dintr-un motiv anumit. Dupa sase ani de pauza creativa, interpreta in sfarsit va lansa o noua melodie - vineri va fi lansata coloana sonora care a fost compusa anume pentru filmul „Black Panther: Wakanda Forever”.

Trend-Alert de toamna! Afla de la stilista Nadya Ciorchina ce culori vom purta in sezonul rece 2022 - FOTO

Pentru premiera, cantareata a ales o rochie stralucitoare, cu paiete si o croiala neobisnuita. Vedeta si-a completat tinuta cu o pereche de manusi lungi. Iubitul sau, A$AP Rocky a imbracat un costul extravagant, intr-o nuanta de bej, care s-a asortat de minune cu rochia interpretei. 

Un nou succes! Inotatorul Constantin Malachi a participat la un turneul din Franta. Afla ce loc a ocupat moldoveanul - FOTO

In aceasta seara s-a observat cat de mult i-a lipsit Rihannei bliturile camerelor de fotografiat, atentia presei si a fanilor sai. 

Articole din aceeasi categorie