17.05.2023
„Anume acest concurs m-a determinat sa raman in tara”. Afla de la Djulieta Calalb, istoria din spatele titlului de Vice Miss Moldova - VIDEO

La doar 18 ani, poarta titlul de Vice Miss Moldova. Invitata in studioul O Seara Perfecta a fost Djulieta Calalb, aceasta a dezvaluit istoria din spatele acestui titlu.

Fiind intrebata ce inseamna sa fii Vice Miss Moldova, Djulieta a marturist:„Inseamna o responsabilate forte mare, dar atunci cand muncesti foarte mult pentru acest titlu, pentru scopurile pe care le ai este intr-adevar o satisfactie enorma.”

„De copil mic imi doream sa activez in domeniul modei, in domeniul frumusetii, de aceea am inceput cariera la 16 ani. Am activat ca model si dupa am fost profesor de modelling, apoi ca organizatoare si prezentatoare la evenimente de moda. Si acum iata am castigat cateva titluri: Top Model Moldova 2021, Catwalk Top Model Romania 2022 si prima Vice Miss Moldova. Intr-adevar este o experienta foarte frumoasa si pe viitor imi doresc sa activez in acest domeniu.”,a adaugat Djulieta.

Costi Burlacu si Corina Tepes au lansat o piesa de Ziua Familiei: „Ca intotdeauna ajungeti la sufletele noastre” - VIDEO

Djulieta a marturisit si despre munca care sta in spatele aparitiilor pe scena.„Au fost foarte multe castinguri, foarte multe fete, in finala am fost 26. A fost undeva trei saptamani, repetitii zi de zi, de dimineata pana seara uneori. Defilare, modul de prezentare, diferite fotosesii, diferite masurari pentru rochiile pentru costumatiile de la concurs. Organizatorii au pus accent pe modul nostru de a ne comporta, asupra educatiei.”

„Fetele au fost alese foarte bine, toate erau la un nivel inalt, concurenta era puternica, anul asta intr-adevar foarte puternice fetele si ei ne dadeau feedback-uri mereu. Erau niste lectii unde eu am vazut ca organizatorii sunt profesionisti si e dadeau niste sfaturi pe care in viata reala nu atrageam atentia uneori la ceea ce eu nu vedeam.”

Participantele la acest concurs sunt de la 16 pana la 24 de ani.„De la 16 pana la 24 de ani, fetele erau deosebite, diferite, fiecare avea talentele ei si era asa o comunicare foarte detaliata intre noi, anul acesta fetele erau foarte unite. Nu am avut conflicte, certuri, absolut nimic, chiar am fost mirata de acest fapt.”

Cristina Miron s-a apucat de Yoga! Vezi cum se descurca bloggerita la acest capitol: „Eu si yoga suntem din acelasi aluat” - VIDEO

Fiind intrebata cum i sa schimbat viata si gandurile sale dupa acest concurs.„In timpul concursului am avut o lupta interioara foarte complicata, fiindca la varsta aceasta am si bacalauretul si ma axez foarte mult pe studii, pe viitorul meu si am fost acceptata la una dintre cele mai bune universitati din lume, top 10 in bussines, dar nu mi-au oferit bursaa necesara. In timpul concursului mi-am dat seama. Dorintele pentru viitor, ambitiile, voi ave mai multe proiecte in tara sau in Romania de a activa in domeniul pe care mi-l doresc. Acum eu stiu unde imi doresc sa ajung si stiu ca in tara am aceasta posibilitate, vreau sa schimb un pic industria fashion de la noi din tara sa o combin cu Romania pentru ca am anumite chemari si acolo. Pe viitor poate o sa am si brand-ul meu de haine, anume acest concurs m-a determinat sa raman in tara.”

Cu ce barbat celebru ar repopula planeta, dar si ce ii place cel mai mult sa faca in pat? Svetlana Sainsus a fost luata la intrebari: „Cand toti copiii dorm...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie