17.05.2023
Cristina Miron s-a apucat de Yoga! Vezi cum se descurca bloggerita la acest capitol: „Eu si yoga suntem din acelasi aluat” - VIDEO

Daca vrei sa te detasezi de probleme si sa te conectezi cu tine, incearca yoga. Cristina Miron a acceptat provocarea reporterului Pro TV, Dina Munteanu si impreuna au trait o experienta unica. Cum a fost, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Eu si yoga suntem din acelasi aluat. Yoga si Miron este aproape acelasi cuvant.”, a mentionat cu umor Cristina Miron.

Yoga reprezinta un antrenament pentru minte si corp, bazat pe meditatie si exercitiu fizic.

S-a dovedit ca yoga ar fi cheita in rezolvarea unor probleme de sanatate, dar si in combaterea problemelor ce tin de psihicul nostru. „Ne-am ocupat pana acum si am facut aeroyoga. In 2013 am adus aeroyoga in Chisinau, pana atunci ea nu era la noi. Aeroyoga ajuta pentru corp si suflet. La noi se ocupa atat copii de la 6 ani pana la bratrani. Avem o femeie de 75 de ani care se ocupa.”, a mentionat Nagina Siva, antrenor.

Gabriel Nebunu a trait o experienta extremala! Vezi ce provocare i-a organizat reporterul Pro TV, Dina Munteanu - VIDEO

De asemenea atrenoarea a adagat: „Tu trebuie doar sa iti doresti. Asta este foarte vesel, te simti ca un copil. Este asa o joaca. E mai putin serios decat yoga, dar foarte vesel si minunat.”

„Simt cum se intind toti muschii la mine si ma ameteste, ma simt rau. Se poate apa.”, a spus bloggerita Cristina Miron.

Catherine Zeta Jones, aparitie fabuloasa alaturi de Michael Dougles si fiica lor, la Cannes. Cum a aparut pe covorul rosu

Desi la prima vedere nu este atat de simplu sa faci acest sport, Cristina s-a descurcat de minune. „Eu cred ca m-am descurcat de minune. A fost la inaltime la propriu si la figurat. Am zburat si in cosmos si cu mintea. Acesta este echilibru, iar echilibrul este viata mea.”, a povestit Miron.

Intrebata daca crede ca a ars cateva calorii, bloggerita a raspuns: „Cred ca nu. Poate 2-3 kilocalorii.”

Articole din aceeasi categorie