04.10.2022
Rihanna, un exemplu pentru proaspetele mamici: relaxata, nu se grabeste sa scape rapid de kilogramele in plus

In goana nebuna dupa corpul perfect, multe mamici recurg la diete imediat dupa nastere… mai ales in lumea vedetelor. Rihanna pare insa ca este mult mai relaxata in ceea ce priveste silueta ei si dovedeste ca poate fi sexy si cu kilogramele in plus.

Rihanna a nascut in urma cu 4 luni, si, desi are un bebelus acasa, nu a renuntat la iesirile in oras. Paparazzi au fotografiat-o din cand in cand seara la restaurant… probabil dupa o zi intreaga petrecuta in compania baietelului. Si mamicile au nevoie de relaxare.

Valerie Lungu - criticata in mediul online din cauza ca „este foarte slaba”! Vezi cum a raspuns bloggerita comentariilor rautacioase: „Ma pun sa mananc...” - FOTO

 Acum, vedeta a avut un motiv intemeiat de petrecere: ziua iubitului ei, A$AP Rocky. 

Cuplul de vedete s-a asortat in tinute elegante. A$AP a fost la patru ace, intr-un costum negru, iar Rihanna a ales pentru eveniment o rochie sexy, cu un umerii goi si cu un slit adanc.

Paparazzi au fotografiat-o din toate unghiurile, iar vedeta a incercat in permanenta sa isi acopere bustul cu mainile.

Vezi cum arata in prezent Thylane Blondeau, cea mai frumoasa fetita din lume - FOTO

Rihanna nu incearca sa mascheze kilogramele in plus acumulate pe parcursul sarcinii, dimpotriva… alege tinute sexy care sa ii puna in valoare formele voluptoase.

Articole din aceeasi categorie