25.06.2021
Anii trec pe langa ea! Cum arata interpreta Aura cu 20 de ani in urma si cat de mult s-a schimbat

Aurica Cotelnic, cunoscuta sub numele de scena Aura, in varsta de 49 de ani, a publicat o fotografie cu ea de acum 20 de ani.

Timpul trece, iar artistele noastre raman neschimbate. Aura a descoperit o fotografie cu ea de acum 20 de ani, iar nostalgia a facut-o sa revina la acelasi stil pe care il avea atunci. Interpreta a mers la coafor si astfel s-a intors in timp.

Mama lui Dan Balan a dat peste sertarul cu amintiri. Cum arata Ludmila Balan in tinerete? „Ne mai este inima-n copilarie …”

„2001-2021 Zilele acestea, rascolind prin arhiva personala,
am dat de acest ziar, in care era poza cu mine. Cand am vazut anul (2001)...
Mi s-a facut dor de mine ,de cea de-atunci, si-am hotarat sa fac o reproducere .
Zis si facut! Am mers la Влада Иванова , supranumita "stilista artistilor"(majoritatea colegilor mei isi faceau tunsoarea la ea) .
I-am aratat poza din ziar si-am intrebat-o:
"Mai tii minte frizura pe care mi-ai facut-o acum 20 de ani???"
"Desigur!"- zise ea.
Iata si rezultatul. Cum vi se pare???

P.S. Apropo, intamplator sau nu, eram la fel intr-o haina stil militari.Preferintele-mi sunt constante”, a scris artista pe contul ei de Instagram.

Fanii Aurei au ramas placut impresionati de faptul ca aceasta practic nu s-a schimbat deloc, poate chiar din contra, acum arata si mai bine. 

„Ati trait in frigider, ca nu vad nici o schimbare la dvs.”, „Nici o schimbare, decit doar frezura. Dna Aura sunteti minunata”, „O intelegere cu timpul ati facut? ?? A trecut pe alaturi ... nu a luat nimic cu el” - sunt doar cateva dintre comentariile lasate de admiratorii interpretei.

Sexy Summer! Cum arata vedetele de la noi in costum de baie

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie