23.06.2021
Mama lui Dan Balan a dat peste sertarul cu amintiri. Cum arata Ludmila Balan in tinerete? „Ne mai este inima-n copilarie …”

Multi o admira pe Ludmila Balan pentru felul in care arata la varsta sa. De curand, mama lui Dan Balan a depanat amintiri, deschizand sertarul cu fotografiile din arhiva.

Pe pagina sa de Facebook, Ludmila Balan a publicat cateva fotografii din copilarie, in care apare alaturi de fratele sau. „Rasfoind prin albumul familiei… 

“Eu si cu fratele meu suntem asemenea celor doua ace ale aceluiasi ceas: eu sunt acul cel mare si el cel mic, dar amandoi aratam aceeasi ora.”

Ne mai este inima-n copilarie …”

Prietenii virtuali au fost placut surprinsi de imaginile de arhiva si au apreciat postarea Ludmilei Balan.

Ludmila Balan, in varsta de 63 de ani, a devenit cunoscuta prin anii '90, cu emisiunile pentru copii „Noapte buna, copii!”, „Casuta cu povesti”, „De la 5 la 10” si „Tanti Ludmila Show”. Ea este mama cantaretului Dan Balan si sotia diplomatului Mihai Balan.

Citeste si :  Pe scena e un profesionist talentat, iar in familie, MONATIK e un tata mandru. Vezi cat de mult ii seamana cei doi fii. „Tata poate face orice pentru copiii sai!”. Imagini rare cu copiii

Sursa foto: Facebook

Articole din aceeasi categorie