28.07.2022
Acum 10 ani era la fel de frumoasa! Vezi cum arata designerul Natalia Platon in adolescenta: „Prin 2012” - FOTO

Recent, Natalia Platon, care pe langa activitatea sa de designer mai este si o bloggerita cunoscuta cu o comunitate de peste 40 de mii de urmaritori pe Instagram, a publicat in mediul online cateva imagini din anii 2012 si 2013.

Natalia a fost inrebata de catre un urmaritor care a fost cea mai scurta lungime a parului pe care a avut-o, iar drept raspuns aceasta a publcat o imagine facuta acum 10 ani.

De asemenea designerul a publicat si o imagine cu una din prietenele sale, care a fost facuta in 2013.

Producatorul lui Iurii Shatunov a anuntat rezultatul autopsiei cantaretului: „Daca macar un medic imi spunea atunci ca trebuie sa ii verificam inima...”

Totodata, ea a fost rugata sa publice si o fotografie cu mama sa. Din poze se poate observa cat de mult seamana cele doua.

Natalia Platon este unul dintre cei mai cunoscuti designeri din Moldova. Aceasta are si un blog personal pe Instagram unde impartaseste fotografii cu cele mai importante evenimente din viata sa.

Bloggerita Tatiana Tattocika iti recomanda o reteta de masca naturala pentru par pe care o poti pregati cu usurinta acasa, iar rezultatul de va uimi: „O ador” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie