28.07.2022
Producatorul lui Iurii Shatunov a anuntat rezultatul autopsiei cantaretului: „Daca macar un medic imi spunea atunci ca trebuie sa ii verificam inima...”

In urma cu putin peste o luna, interpretul rus Iurii Shatunov a plecat din viata. Dupa moartea artistului, pe retelele sociale au inceput sa apara diferite zvonuri si teorii. Insa, producatorul interpretului, Arkadii Kudryashov a spulberat orice speculatie si a anuntat rezultatul autopsiei cantaretului.

Anterior se vorbea despre faptul ca Shatunov, in varsta de 48 de ani, avea probleme grave cu inima. Kudryashov a confirmat aceasta informatie.

„Totul s-a intamplat foarte brusc. Nu avea nici o simptoma, nu se plangea pe nici o durere. Iurii suferea de bronsita usoara. Din aceasta cauza, organismul lui a slabit. Noi ne gandeam ca el se simte mai prost din cauza bronsitei si din cauza ca avea multe turnee. El mereu a fost supravegheat de medici. Eu eram langa el 24/24. Il intrebam mereu: „Iurii, ce te doare? Spune-mi. Poate ne adresam la un medic”. Iar raspunsul lui era mereu unul si acelasi: „Daca iti trebuie, adreseaza-te tu la un medic. Iar eu voi canta pana la sfarsit si merg acasa”. Daca macar un medic imi spunea atunci ca trebuie sa ii verificam inima... Nimeni!

Se pare ca actorul John Travolta, pentru prima data dupa moartea sotiei sale, a inceput o noua relatie

Se pare ca el a avut un microinfarct in ajunul mortii sale - asa sugereaza medicii. Insa nici nu puteai spune ca a avut ceva - Iurii nu se plangea pe nici o durere. Se pare ca el a ascuns totul. Medicii spun ca asa i-a fost soarta. Acum multe ce se vorbesc. Multi spun aberatii, precum ca Iurii a consumat droguri. El niciodata nu a consumat nici o substanta narcotica. A fost facut autopsia - am toate rezultatele la mine. Daca ceva nu era in regula, nimeni nu ne-ar fi permis sa il ingropam. Cand am mers la cimitir, deodata ni s-a spus: „Cazul este controversat, asa ca mai bine prezentati documentele oficiale”. Nu voiau sa-l ingroape pana nu i-am prezentat rezultatele autopsiei”, a mentionat producatorul interpretului. 

Dupa cum s-a dovedit, cantaretul, pe langa problemele cu inima, mai suferea si de alte boli. Si toate acestea, Iurii le-a ascuns timp de multi ani de catre toti.

„La autopsie, medicii au spus ca placa aterosclerotica era in regula. De asemenea, el nu suferea de nimic cronic. Iar la armata ei nu a mers pentru ca avea ulcer. Razin spunea ca Iurii avea probleme grave cu inima. Noi l-am verificat inca din copilarie. A fost internat si la Spitalul Clinic Central. Era anul 1992. De Revelion, a inceput sa aiba dureri in stomac. A inceput sa vomite. Eu m-am speriat. Eram atunci la Soci. L-am dus imediat la Moscova si l-am internat in spital. Medicii l-au examinat si au spus ca Iurii are un ulcer de marimea unei monede de cinci copeci. A fost internat in spital timp de trei luni. Mai ca nu inebunea acolo. Medicii mi-au spus ca am venit la timp. Caci, daca intarziam, putea fi prea tarziu!”,a adaugat Kudryashov.

Pierre Narcisse are un fiu nelegitim. Ce crede fosta sotie si rudele artistului despre aceasta informatie

Cadavrul lui Iurii Shatunov a fost incinerat, o parte din cenusa a fost ingropata la cimitirul Troekurovsky, cealalta a fost transportata in Germania, unde interpretul locuia cu sotia si copiii sai. „A fost dorinta lui. Anul trecut noi am suferit ambii de Covid-19. Eu am avut o forma mai grava, iar el - mai usoara. Atunci noi vorbeam prin Skype. Si Iurii mi-a spus: „Daca se va intampla ceva cu mine, vreau sa fiu incinerat, iar cenusa mea vreau sa o imprastiati in Germania”. A fost dorinta lui. Au auzit toti asta: si eu, si sotia si copiii sai”, a mentionat Arkadii Kudryashov intr-un interviu. 

Articole din aceeasi categorie