15.07.2022
A slabit cu 15 kilograme dupa 7 luni de la nastere! Vezi cat de bine arata acum Miss Moldova 2017, Ana Badaneu: „Nu este niciun secret, doar...” - FOTO

Fiind de profesie model, Ana Badaneu tine foarte mult la silueta sa, de aceea tanara si-a revenit rapid in forma dupa sarcina.

Recent, pe pagina sa de Instagram, Ana a publicat un colaj. In prima fotografie aceasta s-a pozat dupa 2 saptamani de la nastere, cand avea 71 de kilograme, iar in cea de-a doua la 7 luni dupa ce a adus-o pe lume pe fiica sa, cand a ajuns sa cantareasca 56 de kilograme.

„-15 kg”, a precizat tanara mamica care este multumita de rezultatul obtinut.

Alexandra Stan iubeste din nou? Cine este barbatul care a cucerit-o - FOTO

De asemenea Ana a accentuat fapul ca nu a tinut diete deoarece apalteaza. „Fetelor, eu alaptez si nu tin diete. Nu este niciun secret, doar alimentatie corecta si echilibrata. Daca iti doresti cu adevarat, se primeste.”, a scris Badaneu intr-un instastory.

Ana Badaneu (Lucaci), in varsta de 24 de ani, a fost desemnata Miss Moldova in anul 2017. Acum un an, ea impreuna cu rapper-ul Sasha Mad s-au casatorit, iar pe data de 27 noiembrie 2022 Ana a nascut o fetita care poarta numele Leila. 

Natalia Gordienko isi canta fericirea! Artista a lansat o piesa speciala filmata la Miami, in care apare fiul sau Christian, dar si barbatul alaturi de care traieste o poveste de dragoste - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie