15.07.2022
Alexandra Stan iubeste din nou? Cine este barbatul care a cucerit-o - FOTO

Alexandra Stan, in varsta de 33 de ani, are succes din punct de vedere profesional, insa situatia amoroasa a vedetei nu a fost intotdeauna dintre cele mai bune. Acum, se pare ca solista zambeste din nou si ca in viata sa si-a facut aparitia o noua prezenta masculina care ii face inima sa palpite. 

Alexandra Stan s-a casatorit, in secret, cu Emanuel Necatu, in primavara anului 2021, dar a divortat de el cateva luni mai tarziu. Apoi a trait o scurta aventura alaturi de Alex Parker. Iata ca cei doi sunt de domeniul trecutului, iar in prezent un tanar care cocheteaza cu moda ar fi cel care a facut-o sa creada din nou in dragoste. 

In ultima perioada, Alexandra Stan s-a fotografiat din ce in ce mai des si in ipostaze foarte provocatoare alaturi de un barbat pe nume Daniel Bobovnikov, care lucreaza in industria modei, judecand dupa imaginile pe care le distribuie acesta pe contul personal de Instagram. Solista si Daniel sunt de nedespartit.

Alexandra Stan iubeste din nou, la un an de la divort! Cine este si cu ce  se ocupa noul barbat din viata artistei

Cei doi au fost impreuna la Neversea, acolo unde Danial a sustinut-o pe Alexandra cat timp artista a interpretat pe scena cele mai indragite melodii ale sale. In plus, cantareata si noua cucerire au bifat si o vizita la muzeu! 

Momentan, nici Alexandra Stan, nici Daniel, nu au confirmat oficial legatura dintre ei, iar informatiile anterioare raman la stadiul de speculatii. Ramane de vazut daca modelul chiar este cel care a reusit sa-i intre in gratii dive sau daca intre ei nu este nimic altceva decat o amicitie. 

Alexandra Stan iubeste din nou? Cine este barbatul care a cucerit-o

Alexandra Stan a luat pe toata lumea prin surprindere atunci cand s-a casatorit cu Emanuel Necatu. La doar cateva luni de la ceremonia de poveste din Campulung Muscel, Alexandra si Emanuel au decis sa porneasca pe drumuri separate.

Natalia Gordienko isi canta fericirea! Artista a lansat o piesa speciala filmata la Miami, in care apare fiul sau Christian, dar si barbatul alaturi de care traieste o poveste de dragoste - FOTO/VIDEO

Alexandra Stan a trecut peste divort si iubeste din nou. Cine este si cu ce  se ocupa noul ei iubit FOTO
Articole din aceeasi categorie