26.02.2024
A slabit 19 kilograme in mai putin de o luna! Tatiana Spinu si-a revenit spectaculos dupa nasterea gemenilor. Cum i-a reusit - FOTO

La data de 1 februarie 2024, scriitoarea Tatiana Spinu a devenit pentru prima data mama. Aceasta i-a adus pe lume pe gemenii Matei si Mia.

In timpul sarcinii, Tatiana a recunoscut, de curand, ca a adaugat 19 kilograme. Cu toate acestea, in mai putin de o luna, mai exact, in 24 de zile, toate kilogramele in plus s-au dus.

Scriitoarea a publicat chiar si un colaj in care se poate observa diferenta dintre 1 februarie si 25 februarie.

Paul Anderson, starul din Peaky Blinders, de nerecunoscut la 46 de ani! In decembrie a fost amendat pentru posesie de cocaina. Fanii, socati de cele mai recente imagini - FOTO

Intrebata de catre un urmaritor fidel cum a reusit sa slabeasca atat de repede, proaspata mamica a raspuns: „Mare efort nu am facut. Practic in 10 zile s-a dus aproape tot. Probabil era retentie de apa mai mult”.

Totodata, la intrebarile: „Cum arata burta dupa gemeni? Ai ramas cu vergeturi?”, Tatiana Spinu a raspuns: „Salut. Nu a aparut nicio vergetura. Si da, m-am temut pana la sfarsit de acea burtica cu vergeturi, mai ales cu gemeni...”.

Complexul Butoias - locatia perfecta pentru a savura retetele vechi romanesti intr-un stil nou - VIDEO

Tatiana Spinu a devenit mama de gemeni

Scriitoarea Tatiana Spinu a devenit mama pentru prima oara la data de 1 februarie 2024. Tanara mamica a publicat deja prima fotografie cu micutii ei, insa a evitat sa le arate chipul.

Tatiana a divulgat intr-o postare pe Facebook si ce prenume a ales pentru copilasii ei. „Mia & Matei”, a scris succint Spinu. „Multumim Domnului pentru aceste minuni”, a mai mentionat scriitoarea.

Tatiana Spinu este o interpreta si scriitoare din Republica Moldova. Printre cele mai cunoscute romane scrise de ea se numara „Parfumul scrisorii tale” si „Suflete arse”. 

Articole din aceeasi categorie