26.02.2024
Paul Anderson, starul din Peaky Blinders, de nerecunoscut la 46 de ani! In decembrie a fost amendat pentru posesie de cocaina. Fanii, socati de cele mai recente imagini - FOTO

Paul Anderson, starul din serialul fenomen „Peaky Blinders”, care l-a interpretat pe gangsterul Arthur Shelby, este de nerecunoscut la 46 de ani. Cele mai recente imagini suprinse de paparazzi au facut inconjurul lumii, iar fanii sunt extrem de ingrijorati privind sanatatea actorului.

Englezul a fost fotografiat zilele trecute in timp ce iesea dintr-o patiserie din Londra. Dependenta de droguri si-a pus amprenta pe chipul si trupul actorului care a ramas doar umbra a personajului volatil si irascibil din serialul de succes.

Horoscop 26 februarie 2024. Zodiile care nu exceleaza la capitolul comunicare

Paul purta blugi, un tricou alb, un hanorac cu animal print si o haina de blana alba. Atunci cand a observat prezenta fotografilor, actorul si-a pus gluga pe cap si a incercat sa se faca nevazut.

Actorul britanic a fost acuzat recent de posesie de cocaina crack, precum si de amfetamina. Paul a fost prins cu substantele interzise in ziua de Boxing Day, dupa ce politia a fost chemata la un pub din apropierea locuintei actorului. Actorul a fost gasit in toaleta localului, alaturi de un prieten si un pusti, potrivit Daily Mail.

Actorul a recunoscut ca a detinut acest drog, precum si amfetamina, si doua substante din clasa C eliberate pe baza de reteta, atunci cand a aparut in instanta in ianuarie, potrivit Daily Mail. Paul a pledat vinovat si a fost amendat cu 1.345 lire sterline.

Dupa ce au vazut imaginile care circula pe internet, fanii s-au aratat socati si ingrijorati pentru soarta actorului. „Are nevoie de ajutor!”, „Sper sa primeasca tratament la timp…”, „Pacat, un actor atat de talentat”, au scris unii utilizatori de social media.

Oleg Spinu, la poarta regelui Charles: „In urma cu 16 ani, mama mea a avut o relatie amoroasa cu...” - VIDEO

Paul Anderson a jucat in toate cele sase sezoane ale serialului fenomen „Peaky Blinders”, din 2013 pana in 2022. Englezul l-a avut ca partener pe Cillian Murphy, starul nominalizat la Oscar pentru rolul din „Oppenheimer”.

Plasat in Birmingham, Anglia, dupa Primul Razboi Mondial, serialul a urmarit povestea familiei Shelby. Intr-un interviu acordat BBC in timpul difuzarii serialului, Anderson a declarat: „Sunt cele mai interesante roluri de jucat: personaje violente, brutale, intunecate. Exista un motiv pentru acest tip de comportament si mentalitate. Barbatii erau oameni duri si daca nu erau asa, erau lasati in urma. A fost o placere sa il interpretez pe Arthur Shelby. Mult mai bine decat sa joci rolul tipului dragut”.

Paul Anderson a mai jucat in filmul „The Revenant” si in „Sherlock Holmes: A Game of Shadows”.

Articole din aceeasi categorie