26.02.2024
Complexul Butoias - locatia perfecta pentru a savura retetele vechi romanesti intr-un stil nou - VIDEO

Atmosfera romantica si retete vechi pregatite intr-un stil nou au fost de Dragobete la un restaurant cu specific national. Cum ar putea arata o masa de sarbatoare, dar si care este specialitatea casei, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Restaurantul pune accent pe sarbatorile nationale, pe valorile locale, astfel, promovam nu doar bucataria moldoveneasca, dar si sarbatorile noastre autentice. Restaurantul dispune de o gama variata de saloane, toate amenajate intr-un stil moldovenesc, dar modern. Sunt mese atat pentru cupluri, dar si pentru grupuri mai mari. Salonul national este decorat totalmente in stil moldovenesc. Vinoteca alba gazduieste la fel peste 22 de persoane. Avem doua saloane colonade. Este prezent si salonul vip care se rezerva de obicei pentru cine romantice. Restaurantul lucreaza si dupa meniul a la carte”, a spus Iuliana Ciudac, PR-manager restaurant Butoias.

Bucate traditionale reinterpretate. Complexul te va uimi mereu cu deservire la cel mai inalt nivel si cu o abordare individuala.

A fost numita „femeia perfecta”, dar a facut operatii de 300 de mii de dolari. Cum arata inainte de toate interventiile estetice - FOTO

Intrebata cum reuseste sa creeze o atmosfera rupta de realitate la restaurant, Iuliana Ciudac a raspuns: „Cu dedicatie si pasiune acest lucru ne reuseste. Suntem avantajati deoarece insasi locatia restaurantului ne permite sa facem aceasta rupere de la realitate si de la tot haosul orasului. Suntem langa padure. Avem un meniu variat care merita pus la dispozitia oricarui oaspete”.

Una dintre cele mai populare specialitati ale casei este placinta ciobaneasca. „Se serveste cu cartofi, branza de oi si jumari. Ne bucuram ca restautantul Butoias nu si-a pierdut din faima. Toata bucataria restaurantului este reinterpretata dupa metodele europene”, a spus pr managerul restaurantului Butoias.

Paul Anderson, starul din Peaky Blinders, de nerecunoscut la 46 de ani! In decembrie a fost amendat pentru posesie de cocaina. Fanii, socati de cele mai recente imagini - FOTO

Atat de sarbatori, cat si fara vreo ocazie speciala, poti savura in orice zi din bucatele restaurantului. „Restaurantul primeste oaspeti incepand cu orele 12:00 si pana la 23:00”, a notat Iuliana Ciudac.

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie