10.07.2019
La mare, la soare. Vezi cum se mentine in forma interpreta Carolina Gorun in timpul vacantei
Carolina Gorun se odihneste pe malul Marii Mediterane.

Anul acesta cantareata a ales drept destinatie turistica Turcia, deoarece i-a ramas in suflet minunatul litoral si spiritul oriental inca din calatoriile precedente.

Carolina Gorun si sotul sau isi petrec tipul cat se poate de eficient si nu uita sa se mentina in forma: „Atat mie, cat și soțului meu, ne place odihna mai activă”. Astfel acestia participa in fiecare zi la diverse activitati sportive organizate pe teritoriul hotelului, si anume: volei, water polo si ping pong.

De asemenea, artista si-a gasit noi prieteni de diferite nationalitati, spunand ca: „Impreuna cu aceasta gasca petreceam serile foarte vesel, socializand. Astfel am aflat multe curiozitati cu aspecte politice, culturale, dar si economice. Ne-am bucurat enorm sa facem cunostinta si cu moldoveni cu inima mare ce locuiesc in Turcia. Daca ar fi sa revenim aici, ne-am dori sa fim cu aceeasi gasca, lucru pe care si-l doresc si ei”.

Sotii au avut parte si de o excursie nocturna in cele mai frumoase locatii ale orasului care a colorat vacanta acestora.

Citeste si: Amintiri din copilarie cu interpreta Carolina Gorun. „Imi placea mult apa dulce „Frigusor” si „Crem Soda””

Articole din aceeasi categorie