06.06.2019
Amintiri din copilarie cu interpreta Carolina Gorun. „Imi placea mult apa dulce „Frigusor” si „Crem Soda””
Astazi este o femeie implinita. E demult o cantareata de succes in Moldova, iar de curand, a devenit si o sotie fericita. Am decis ca e momentul potrivit sa o provocam pe Carolina Gorun sa-si aduca aminte de copilarie, iar interpreta a facut-o cu mare drag.

Ce fel de copil ai fost? 

Am fost un copil cuminte, ce tine de invatat, dar la smecherii eram prima, in timpul liber, mai ales in vacanta. 

Unde ai copilarit? 

Am copilarit la sat, si anume la Pirlita, raionul Ungheni. Mereu aveam unde sa ma joc, aveam multi prieteni si era foarte interesant. Plus ca la sat nu era atat de periculos, toata lumea se cunoaste.

Cum erau parintii tai atunci?

Parintii mei au fost severi pe alocuri, dar cu atitudine constructiva si nu era vorba niciodata de bataie. Mereu ne-au educat prin cuvant, deci pentru noi cuvantul era foarte important. 

Ai frati, surori? Cum era relatia voastra in copilarie? Dar acum? 

Noi cu sora mea, Stela, eram destul de ascultatoare si relatia dintre noi era una stransa, deci o ascultam si pe ea, caci e sora mai mare, cu 3 ani mai mare. Uneori ne mai certam, dar era firesc. Acum suntem cele mai bune prietene si de curand a devenit si nasa mea de cununie.

Care au fost jocurile tale preferate, ce ti-au colorat copilaria? 

Copilaria mi-am petrecut-o mai mult cu jocuri sportive. Jucam des volei, tatal meu m-a invatat, deoarece el era voleibalist profesionist si nu ratam nicio oportunitate de a juca si de a invata sa joc. De asemenea, cea mai mare pasiune a mea a fost si este pescuitul. Doar ca in copilarie mergeam la iaz o data in saptamana ca sa pescuiesc, iar acum, din lipsa de timp, o fac mai rar. Jucam tenis de masa, imi placea foarte mult. Ieseam des la padure cu mai multe familii si era tare frumos. Tatal meu fiind agronom, ma lua foarte des cu el pe camp. De fapt, il rugam sa ma ia. Astfel ma invata sa conduc masina pe drumuri de tara, pana cand am stricat masina.

Care sunt cele mai hazlii amintiri din copilarie? 

Sunt multe amintiri hazlii din copilarie. Am memorat insa faptul ca seara, cand se aduna lumea la discoteca, care era peste drum de noi, impreuna cu alte prietene, aruncam cu porumb din ograda spre discoteca si la un moment dat, am nimerit cuiva in cap. Am fugit, ne-am ascuns, caci acea persoana a venit spre poarta, dar nu ne-a gasit. A fost un moment cand am furat cirese si tot asa mai nu ne-au prins.

Ce-ti placea sa mananci/sa bei?

De mica imi placea sa mananc mult si eram foarte pofticioasa. Imi placea sosul alb din carne de gaina, coltunasi cu carne (pelimeni). Mancam cate 5 farfurii. Imi placea mult apa dulce „Frigusor” si „Crem Soda”.

Iti placea sa inveti? Care erau obiectele de studiu preferate? 

Invatam foarte bine, eram straduitoare, caci imi placeau notele mari. La scoala eram activa, cantam in cor, eram in echipa de baschet a scolii, apoi in echipa de volei. Eram membru al consiliului tinerilor din scoala si invatam si la scoala de muzica, la pian. Obiectele care imi placeau erau: limba franceza, limba romana, educatia muzicala etc. 

Cand ai simtit ca s-a terminat copilaria? 

Copilaria s-a terminat pentru mine cand am plecat la liceu in clasa a 10-a. Daca ar fi sa ma intorc in copilarie n-as schimba absolut nimic.

Tu ce amintiri frumoase ai din copilarie?

Sursa foto: Arhiva personala

Articole din aceeasi categorie