20.05.2019
„Inima” lui Viorel Mardare - transformata intr-o pictura murala. Ideea apartine unor prieteni apropiati ai regizorului
Prietenii lui Viorel Mardare au decis sa imortalizeze imaginea de profil al regizorului, care in scurt timp, a devenit virala pe retelele de socializare.

Initiativa vine de la Cristian Saulea, care astazi a venit cu o propunere pentru comunitatea sa de pe Facebook. Acesta, impreuna cu un alt prieten, au ajuns la concluzia ca ar fi bine ca inima lui Viorel Mardare sa nu ramana doar pe retelele de socializare. Ei isi doresc sa faca din ea o pictura murala, pe un perete cat mai central din Chisinau, unde sa treaca multa lume si sa se vada bine inima si mesajul. 

Acestia sunt foarte determinati sa realizeze ceea ce si-au propus. Trebuie doar sa gaseasca peretele potrivit.

La scurt timp dupa publicare, au aparut mai multe comentarii. Cineva a sugerat sa-l intrebe chiar pe Viorel, altcineva a salutat initiativa, dar a venit cu replica ca Viorel nu ar vrea acest lucru.

In 2014, regizorul si-a actualizat poza de Facebook cu o imagine cu o inima rosie pe fundal albastru. In descriere, acesta a scris:

„CAZ REAL. 

•••

Cu svarca varita din armatura pe tabla

Iubirea.”

Unul dintre cele mai populare mesaje postate de Viorel Mardare este:

Aceste cuvinte au devenit o lectie de viata pentru noi toti.

Citeste si: Declaratii noi despre regizorul Viorel Mardare. Sora acestuia, Angela: „Ce trista si singuratica e Anisoara, putea zice. Iar eu vedeam o domnisoara vesela si draguta.”

Citeste si: Jurnalista Angela Brasoveanu - despre funeraliile lui Viorel Mardare: „Ce ironie e sa fii in viata perfectionist, sa urasti atoatecuprinzatorul „Las ca a merge si asa” si saai parte de un ultim spectacol in acest mare fel.”

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie