12.03.2019
Declaratii noi despre regizorul Viorel Mardare. Sora acestuia, Angela: "Ce trista si singuratica e Anisoara, putea zice. Iar eu vedeam o domnisoara vesela si harnicuta." - FOTO
La o zi dupa inmormantarea regizorului, sora lui, Angela Mardare Titencov, a scris pe Facebook un mesaj de-a dreptul emotionant despre copilaria acestora, dar si despre perioada in care boala il chinuia.

Acum o ora, sora regretatului, a scris: „Timp impreuna am avut doar cand ramaneam verile la bunei, cand il luam serile de la gradinita, cand mergeam cu el-puradel la plimbare impreuna cu viitorul meu sot si... cand am stat cu el noptile la spital. Avea o maniera aparte de a studia omul. L-am vazut interactionand cu doctorii si personalul medical. Privea drept in ochi, lumea insa nu-si lua privirea, dimpotriva, ii zambeau si-si deschideau portalul sufletului in fata lui. Poate pentru ca nu era apasatoare, privirea. Poate pentru ca era blanda, iertatoare, dumnezeiasca intr-un fel. — Ce trista si singuratica e Anisoara, putea zice. Iar eu vedeam o domnisoara vesela si harnicuta. --- Ochii.”

Postarea a devenit virala, iar internautii s-au grabit sa transmita familiei condoleante: „Eu in fiecare dimineata deschid Facebook-ul in speranta ca sa vad cine si ce mai posteaza, povestind despre el… asa ne mai alinam tristetea si poate si el acolo sus zambeste impreuna cu noi… desi tare, tare, tare ma doare inca, cum a mai spus cineva mai sus, nu am crezut niciodata ca te poate afecta atat de mult moartea unui om pe care nu-l cunosti personal.”, „Vad in comentarii ca lumea va roaga sa povestiti despre el. Va rog si eu. Mi-e greu sa cred ca nu mai este, dar ma rog sa-i fie bine acolo unde nu exista durere si nici rautate.”, „Te rog sa ne mai scrii despre el.”

Viorel Mardare a decedat sambata dimineata, fiind rapus de cancer. Acesta a fost inmormantat ieri, la cimitirul Armenesc.

Da like paginii noastre de Facebook si fii perfect informata!

Sursa foto: Facebook.com, Google.com

Articole din aceeasi categorie