13.07.2019
Cele mai frumoase cupluri de vedete din Romania
Frumosi, talentati si admirati de mii de oameni :) Cuplurile de vedete din Romania sunt un model pentru multi dintre noi. Cine, de exemplu, nu si-ar dori o familie frumoasa ca a Andrei si a lui Catalin Maruta?

Care sunt cele mai frumoase si mai admirate cupluri din Romania? Cu siguranta va veti intalni si voi preferatii in lista de mai jos :)

Cele mai frumoase cupluri de vedete din Romania: Andra si Catalin Maruta

Sunt de ani de zile impreuna, dar par mai fericiti ca niciodata. Desi sunt oameni de cariera, cu succes in domeniile lor, pun mereu familia pe primul loc. 

Filmarea videoclipului "Baietii si fetele" i-a adus impreuna pe Andra si pe Maruta. Nu era totusi prima oara cand se intalneau. Catalin Maruta a avut-o invitata de numeroase ori in emisiunea lui de la TVR. "Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe barbatul cu care mi-as petrece toata viata, mai ales cand avea parul lung :) Nu mi-a placut deloc. Cand s-a tuns, atunci am inceput sa-l privesc cu alti ochi", spunea Andra in OK Magazine.

Catalin a fost destul de sigur de sentimentele sale inca de la inceput. "Nu-mi venea sa cred ca am gasit un om atat de normal, corect si matur, la 19 ani. Incepusem relatia si cu timpul mi-am dat seama ca are tot ce-mi doresc la o femeie", a spus Maruta pentru aceeasi revista.

Cu ocazia concursului Cerbul de Aur si-au dat seama ca intre ei e ceva mai mult decat prietenie. "Odata, la Cerbul de Aur, ne-am dat seama ca e ceva romantic intre noi, ca nu mai suntem doar amici... El a trimis un curier cu un brat de trandafiri pana la camera mea, am fost impresionata. De-atunci suntem impreuna. Ne-am logodit la Venetia, acolo m-a cerut in casatorie, eram in vacanta, impreuna, si, pe buna dreptate, lui i s-a parut locul potrivit pentru o logodna", a spus Andra intr-un interviu pentru protv.ro

Cele mai frumoase cupluri de vedete din Romania: Antonia si Alex Velea

Sunt sexy, sunt hot si poate unii dintre cei mai cool parinti din Romania. Isi vad de cariera, scot hit dupa hit, sunt nelipsiti de la sala de fitness, dar au grija si de cei doi baieti ai lor. Isi fac mereu declaratii de dragoste pe retelele de socializare si se lauda unul pe celalalt ori de cate ori au ocazia. Antonia spune despre Alex Velea ca este “iubitor, un tata minunat, un om cu suflet bun, talentat si un sprijin in toate”.

A fost dificil la inceput cand citeam atat de multe comentarii negative de la oameni care nu ne cunosteau si care isi dadeau cu parerea despre relatia noastra, despre cum fiecare dintre noi ne-am inselat fostii parteneri, lucruri complet neadevarate. A trebuit sa suportam jigniri, cuvinte dureroase. Am trecut peste ele avand incredere unul in celalalt, cu multa iubire si sprijin reciproc”, spunea Antonia intr-un interviu.

Cele mai frumoase cupluri de vedete din Romania: Adela Popescu si Radu Valcan

Sunt impreuna din 2010, de cand jucau amandoi in telenovelele-fenomen de pe Acasa TV. Acum formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri de vedete din Romania. Parintii a doi baietei, Adela si Radu Valcan arata minunat impreuna. 

Mie mi se pare ca meritam iubirea asta. Sunt sincera cand spun asta. Sa iti spun de ce. Ofer totul in relatia asta si ar fi fost dureros sa nu mi se intample ceva frumos. Cred ca pot fi un partener de viata foarte bun, din toate punctele de vedere. De multe ori te indragostesi de un om pentru ca recunosti in el toate nevoile tale, nevoi care pot sa fie diferite. Sunt femei care isi doresc barbati foarte culti si sunt femei care isi doresc barbati foarte bogati. Eu mi-am dat voie sa ma indragostesc de Radu abia atunci cand am stiut ca el poate sa fie partenerul meu pe viata. Cred ca se poate sa fii intr-un context in care sa interactionezi foarte mult cu un om si, vrei, nu vrei, apuci sa te indragostesti de el. Dar cand poti sa hotarasti ca vei continua, cum a fost cazul nostru, eu am hotarat constienta fiind ca, daca ma voi indragosti, nu voi face o greseala”, spunea Adela Popescu intr-un interviu pentru tango.ro.

Cele mai frumoase cupluri de vedete din Romania: Razvan si Irina Fodor



Formeaza un cuplu din din 2010, au impreuna o fetita, si arata fenomenal impreuna. Razvan si Irina Fodor sunt admirati si multa lume si-ar dori o familie ca a lor. Cum si-a dat seama Razvan Fodor ca Irina e… “the One”? “„I-am propus o vacanta in India unde am avertizat-o ca nu e chiar cea mai exotica destinatie de pe pamant, iar eu in capul meu eram ferm convins ca nu poti sa impresionezi astfel o fetita de 19 ani. Dar am zis ca daca tot mi se pare ca e ce trebuie, hai sa o testam pana la capat. A dormit in bungalouri de 3 $ / noapte fara sa cracneasca, a mers zeci de kilometri pe jos pe zi si impreuna am schimbat cateva trenuri si mijloace de transport, avioane si alte camile… Ar fi putut, ca o domnisoara ce era, sa se urce in primul avion si sa se intoarca acasa, in civilizatie. Nu a facut-o, a ramas langa mine…de tot! Asa am trecut de hopul cu numarul doi. Ne-am intors in Romania si am si mutat-o acasa la mine, unde am continuat sa fiu eu, iar ea a continuat sa fie ea…A fost un inceput frumos,fara jocuri, fara prefacatorii, fara sa ma dau mai lord, mai golan,mai tare, mai mare, mai rotund…”, povestea, mai demult, pentru perfecte.ro.

Citeste si: 5 cupluri celebre care au locuit o vreme separat. „Kim este foarte protectiva. Nu-l vrea pe Kanye in jurul celor mici acum”

Articole din aceeasi categorie