28.06.2019
5 cupluri celebre care au locuit o vreme separat. „Kim este foarte protectiva. Nu-l vrea pe Kanye in jurul celor mici acum”
Niciun cuplu nu seamana cu altul. Pentru cele casatorite, insa, locuitul impreuna este un fel de „must”. Un fel de caracteristica general valabila. Totusi, doar pentru ca „asa se obisnuieste” nu inseamna neaparat ca este si ceva absolut imperativ.

Indiferent ca locuiesc in imobile diferite sau ca au arii proprii in proprietati comune, iata cateva cupluri celebre care, din diverse motive, au locuit separat. Contrar asteptarilor voastre, pentru unii, locuitul in case diferite este secretul unei casnicii de succes.

Gwyneth Paltrow si Brad Falchuk

Gwyneth a marturisit ca ea si sotul ei, regizorul Brad Falchuk, nu locuiesc impreuna. Fiecare detine o alta proprietate in Los Angeles, California. Desi actrita are un program extrem de haotic, cuplul petrece patru seri pe saptamana impreuna.

Producatorul locuieste in vila sa doar atunci cand copiii lui, Isabella si Brody, isi petrec saptamana la el. Totul este foarte practic si placut si o „solutie” la indemana mai multor cupluri foarte instarite.

Actrita a continuat prin a dezvalui ca a luat aceasta decizie dupa ce s-a consultat cu un specialist. Potrivit acesteia, solutia aceasta creeaza o „polaritate” in casnicia ei, lucru care ii place.

Vorbind cu publicatia Time, actrita a marturisit ca si prietenii ei o sustin. „Toti prietenii mei casatoriti imi spun ca felul nostru aparte de a locui separat suna ideal si ca nu ar trebui sa schimbam nimic.”

Victoria si David Beckham

Potrivit presei internationale, Victoria si David detin spatii private pe aceeasi proprietate. „Chiar si in momentele in care perechea se afla in locuinta sa din Oxfordshire, Anglia, cei doi se pot bucura de liniste si intimitate.”

Locuinta are doua aripi separate pentru „el” si pentru „ea”. „Cred ca, intr-o oarecare masura, le place sa aiba vietile separate. Cand esti casatorit de atat de mult timp, distanta isi are uneori folosul ei.” 

Julia Roberts si Danny Moder

Julia Roberts si sotul ei, Daniel Moder, au achizitionat casa de 9 milioane de dolari de peste drum. Presa speculeaza ca, o buna parte din timp, Daniel si-o petrece acolo. Barbatul ramane insa apropiat de sotie si copii.

Kim Kardashian si Kanye West

Dupa ce Kanye a fost spitalizat in luna noiembrie a anului 2016, din cauza stresului si epuizarii, Kim s-ar fi mutat o perioada. „Kim este foarte protectiva. Nu-l vrea pe Kanye in jurul celor mici acum”, a dezvaluit o sursa pentru Us Weekly.

„Comportamentul lui Kanye a daunat mult mariajului celor doi. Kim se simte eliberata stiind ca sotul ei primeste ajutorul de care are nevoie. Crede ca asta il va salva nu doar pe el, ci si mariajul lor.” De atunci, se crede ca cei doi s-ar fi mutat din nou impreuna.

Angelina Jolie si Brad Pitt

Inaintea divortului, Angelina si Brad locuiau deja de ceva timp separat pe aceeasi proprietate. „Angelina avea propria aripa. La fel si el”, a dezvaluit o sursa pentru Us Weekly la vremea respectiva.

Care este parerea ta vizavi de acest subiect?

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie