11.07.2019
A intrat in gura mamelor din lumea intreaga. Motivul pentru care Meghan Markle e criticata pe retelele de socializare
Mamicile carcotase nu sunt multumite de felul in care Megan Markle isi tine bebelusul in brate. Acesta a devenit un motiv serios de dezbatere pe retelele de socializare.

Prezenta la un eveniment caritabil alaturi de Kate Middleton si cei trei copii ai sai, Meghan Markle s-a trezit tinta rautatilor mamelor din lumea intreaga. Ducesa de Sussex a fost fotografiata cu micutul Archie in brate, iar Internetul a explodat. 

„Este gata sa il scape in orice clipa”, „O sa ii cada din brate bietul copil”, „E infricosator felul in care il tine pe Archie” - sunt doar o parte din mesajele scrise la adresa lui Meghan Markle pe Twitter.

„Saraca Meghan! In toate pozele cu copilul in brate arata atat de nenatural. Foarte ciudat!” – mai spun mamicile.

Caciulita! Unde este caciulita?

Se pare ca acest controversat obiect vestimentar este motiv de disputa si in Marea Britanie. Meghan Markle este certata de mamici ca nu i-a pus caciulita si sotetele micutului Archie... la o temperatura de circa 23 de grade Celsius.

Evident, exista si admiratoare care ii iau apararea si le roaga pe carcotase sa fie un pic mai intelegatoare cu proaspata mamica.

Citeste si: Sambata, Printul Harry si sotia sa, Meghan Markle, si-au increstinat fiul, pe Archie Harrison, in varsta de doua luni.

Articole din aceeasi categorie