06.07.2019
Harry si Meghan l-au botezat pe Archie. Primele poze oficiale
Sambata, Printul Harry si sotia sa, Meghan Markle, si-au increstinat fiul, pe Archie Harrison, in varsta de doua luni.

Dupa doua luni de asteptare, fanii au putut, in sfarsit, sa-i vada chipul bebelusului Archie Harrison, primul copilul al cuplului regal Meghan si Harry. Acestia au ales sa posteze pe contul lor de Instagram doua imagini cu fiul lor, cu ocazia botezului de pe 6 iulie.

Fotografiile ii infatiseaza pe Harry si Meghan in Green Drawing Room din castelul Windsor. Micutul Archie sta linistit in bratele mamei sale, in timp ce mandrul tatic Harry sta pe canapea, alaturi de ei. Acestia sunt inconjurati de membrii familiei, Camilla si Charles, mama lui Meghan, Doria Ragland, dar si William si Kate Middleton. 

Acum cateva zile, a fost anuntat faptul ca Regina nu va participa la botezul stranepotului sau, Archie, pentru ca avea alte angajamente in aceasta perioada. 

Conform presei din Marea Britanie, William si Kate au venit la botez fara cei trei copii ai lor, printul George, printesa Charlotte si printul Louis. 

Dupa ceremonie, un purtator de cuvant al Familiei Regale au declarat: „Ducele si Ducesa de Sussex sunt extrem de bucurosi sa impartaseasca fericirea acestei zile si ar dori sa multumeasca tuturor fanilor din lume pentru interesul aratat. Acestia se simt onorati ca la acest eveniment special au avut alaturi familia si pe nasii lui Archie.”

Slujba de sambata a urmat traditia regala, Archie fiind imbracat in replica rochitei Honiton purtata, la randul lor, de verisorii sai, Printul George, Printesa Charlotte si Printul Louis. 

Replica a fost creata pentru a inlocui piesa vestimentara comandata de Regina Victoria pentru botezul fiicei sale, Printesa Victoria, in 1841. Pentru ca a fost purtata de 62 de bebelusi regali, pe parcursul a 163 de ani, rochia originala era prea fragila pentru a mai fi folosita, asa ca Regina Elizaeta a II-a a comandat o copie. 

La botezul lui Archie au participat mai putin de 25 de persoane, evenimentul avand loc in capela privata a Castelului Windsor. Numele nasilor fiului lui Meghan si Harry nu a fost facut public.

Foto: Getty

Articole din aceeasi categorie